Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreața Dodo și Liviu Kevin s-au despărțit oficial. Ce spune bruneta, însărcinată în șapte luni, despre ruptura lor: “Nu cunoști un om într-o viață”

Publicat:

Fanii sunt șocați, dupa ce cantareața Dodo a anunțat ca s-a desparțit oficial de tatal copilului ei, . Doinița Ionița a dat carțile pe fața și a recunoscut ca intre ea și s-a produs o ruptura și ca urmeaza sa iși creasca bebelușul singura. Insarcinata in aproape șapte luni, Dodo s-a declarat o femeie puternica, care poate trece peste, simțindu-se norocoasa pentru ca va deveni mama.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheorghe Cotorobai, suspectat de omorul Anei-Maria, pus oficial sub invinuire: Este acuzat și ca a rapit-o pe tanara insarcinata

11:10, 29.04.2024 - Barbatu l suspectat de omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, a fost pus sub invinuirea de omor cu circumstanțe agravante. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de catre Violina Moraru, consultanta a Procurorului General, responsabila de comunicare cu mass-media.

E oficial! O noua desparțire in lumea mondena din Romania. N-ai fi crezut ca nu se mai iubesc

10:00, 27.03.2024 - Fanii celor doua vedete cred cu greu vestea separarii unui cuplu indragit din showbiz-ul de la noi din țara. Avem o noua desparțire in lumea mondena din Romania. Nimeni nu se aștepta la asta, mulți credeau ca cei doi indragostiți se pregateau de nunta. A fost confirmata o noua desparțire in lumea mondena…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Ruby a dat marele raspuns: este insarcinata sau nu? Artista a primit sute de comentarii la ultima postare: „Sa știți...” / FOTO

12:06, 04.03.2024 - Ruby și-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram. In urma cu o zi, artista a postat o imagine care a ridicat o mulțime de semne de intrebare. Fanii au crezut ca este insarcinata, așa ca, a spus adevarul daca urmeaza sa devina mama sau nu.

„Sarcina ușoara sa ai!”. Cristina Pucean este insarcinata? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei / FOTO

16:35, 10.02.2024 - Cristina Pucean este insarcinata? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei de pe rețelele de socializare, care au reacționat imediat. Iata cum s-a afișat vedeta alaturi de iubitul ei, Bogdan de la Ploiești!

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.

Despre al treilea copil. „Felicitari, doamna Andra! Sa vina sanatos!”

07:15, 07.02.2024 - Andra și-a surprins fanii cu sinceritatea sa. A fost intrebata daca e insarcinata și nu e.  ”Nu, doamna, sunt grasa! Va rog sa nu imi mai spuneți așa…” Intamplarea s-a petrecut  la un concert . Invitata la podcastul lui Mihai Bobonete a explicat cu dezinvoltura ca s-a ingrașat. Invitata in cadrul podcastului…


Ce parere ai despre aceasta stire?