Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreață cunoscută, diagnosticată cu cancer. Boala necruțătoare a avansat

Publicat:

O cunoscuta cantareața a primit diagnosticul crunt de la medici – are cancer la san. Despre cine este vorba și cat de avansata este boala cu care se lupta acum vedeta? O cantareața cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer traiește momente de groaza, dupa ce medicii i-au dat diagnosticul crunt. Aceasta a fost […] The post Cantareața cunoscuta, diagnosticata cu cancer. Boala necruțatoare a avansat appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avea dureri de cap și le-a ignorat, pana cand i s-a pus diagnosticul crunt. Ce boala au descoperit medicii

16:50, 13.05.2024 - Connor Moir a ajuns de urgența la spital dupa ce un optician i-a observat formațiunile de pe creier. S-a intamplat dupa o lunga perioada de suferința, care l-a facut pe tanar sa mearga la un control oftalmologic. Credea ca durerile de cap sunt cauzate de problemele de vedere. In realitate, alta era…

Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

22:00, 16.04.2024 - Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul eiAzzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2019. In urma tratamentului, tanara reușise sa iasa invingatoare in lupta…

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necruțatoare: "Am 30 de leziuni"

15:05, 27.03.2024 - Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul din "Familia Bundy", a facut noi dezvaluiri despre lupta grea pe care o duce impotriva sclerozei multiple. Drama ei a emoționat o generație intreaga, care o admira de ani de zile.

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Cantareața cunoscuta de la noi care a uitat ca pleaca in vacanța: ”Eram la manichiura și prietenele mele erau la aeroport”

21:45, 28.02.2024 - Cantareața celebra din Romania care a uitat ca trebuie sa plece in vacanța. Deși planificase de ceva timp plecarea in Maldive alaturi de prietenele sale, artista a uitat complet și s-a trezit pusa intr-o situație tensionata. Intr-un final, aceasta a reușit sa plece in vacanța mult visata, mai ales ca…

Regele Charles al III-lea a primit 7.000 de scrisori, dupa anunțul privind diagnosticul de cancer

06:20, 26.02.2024 - Palatul Buckingham publica un video cu monarhul britanic și numeroasele scrisori cu mesaje de susținere adresate in ultimele saptamani. Regele Charles al III-lea a primit peste 7.000 de scrisori de susținere dupa anunțul legat de boala de care sufera, facut la inceputul acestei luni, transmite BFMTV…


Ce parere ai despre aceasta stire?