Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CANNES 2017. O britanică, un rus şi un francez, marii favoriţi pentru Palme d’Or

Publicat:

In ajunul decernarii premiilor, Croazeta s-a aflat sub soc dupa ultima poveste despre razbunare si copilarie maltratata, doua teme omniprezente anul acesta, care face din Joaquin Phoenix un candidat serios la premiul de interpretare masculina. Juriul are de ales intre marele premiu si premiul de interpretare, mai ales ca regulamentul nu permite ca o pelicula sa ia ambele premii.

Daca Lynne Ramsay va castiga recompensa suprema, ea va fi a doua femeie triumfatoare in istoria festivalului, dupa neo-zeelandeza Jane Campion, victorioasa in 1993, cu "Lectia de pian”.

"You were never…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca-n filme in Franta! Doi ofițeri de inchisoare au murit in timpul atacului (VIDEO)

19:00, 14.05.2024 - Atac si evadare ca-n filme in Franta! Doi gardieni au murit, marti dimineata, dupa ce furgoneta cu care transportau un detinut a fost atacata cu focuri de arma. Alti trei agenti au fost raniti, dintre care unul foarte grav. Detinutul a fugit Atacul a fost efectuat de un comando format din 4 infractori…

VIDEO | Evadare ca in filme pe o autostrada din Franța: Un convoi a fost atacat, doi polițiști au murit, iar un deținut a evadat

17:26, 14.05.2024 - O evadare spectaculoasa a avut loc pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un deținut a fost atacat pe șosea de mai multe persoane inarmate. Doi polițiști au murit in urma luptelor, iar un deținut a evadat.Atacul a avut loc marți, in jurul orei locale 11.

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Filme regizate de Coppola, Audiard, Cronenberg si Sorrentino, in selectia oficiala de la Cannes 2024

19:05, 11.04.2024 - Filme regizate de cineasti de marca, precum Francis Ford Coppola, Jacques Audiard, David Cronenberg, Yorgos Lanthimos, Paul Schrader, Kirill Serebrennikov, Andrea Arnold si Paolo Sorrentino, se regasesc printre cele incluse in selectia oficiala din acest an a Festivalului de la Cannes, informeaza indiewire.com.

Parada nautica gigantica la Marsilia, cu ocazia sosirii flacarii olimpice

10:30, 26.03.2024 - O parada nautica gigantica, la care ar putea lua parte pana la o mie de nave, va insoti sosirea flacarii olimpice in Franta, pe 8 mai, in largul coastei Marsiliei, inainte de debarcarea acesteia la chei, in cursul serii, a anuntat luni prefectura maritima a Mediteranei, citata de AF, potrivit Agerpres.…

Sondaj: Economia zonei euro se stabilizeaza in martie

19:35, 24.03.2024 - Economia euro se stabilizeaza. Datele preliminare arata ca economia zonei euro este la un pas de a reveni pe crestere in martie, depasind asteptarile, potrivit rezultatelor unui sondaj, care indica atenuarea presiunilor inflaționiste, transmit Bloomberg si Reuters. Totusi, evolutiile sunt inegale, cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?