Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când poate fi amânat tratamentul în cancerul de prostată?

Publicat:

Cercetatori britanici au comparat in mod direct trei abordari in cancerul de prostata: interventia chirurgicala pentru indepartarea tumorilor, radioterapia si monitorizarea. Cea mai mare parte a cancerului de prostata creste lent, astfel incat este nevoie de multi ani pentru a analiza rezultatele bolii. Rezultatele, publicate saptamana trecuta, sunt incurajatoare pentru barbatii care doresc sa evite problemele sexuale si de incontinenta legate de tratament, a declarat dr. Stacy Loeb, specialist in cancer de prostata la NYU Langone Health, care nu a fost implicat in cercetare. „Nu a existat nicio…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbații sunt de 4 ori mai dispuși sa slabeasca daca primesc bani pentru asta

14:55, 17.05.2024 - Barbații care doresc sa slabeasca sunt mai predispuși sa respecte programul daca primesc stimulente in bani la final, a evidențiat un nou studiu din Marea Britanie. Noul studiu a fost realizat de Universitatea din Stirling, iar concluziile au fost publicate in revista JAMA Network.

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Studiu: femeile au aceleași beneficii de sanatate ca barbații dupa perioade mai scurte de activitate fizica

09:21, 09.03.2024 - Pentru scaderea riscului de mortalitate cu 18%, barbații trebuie sa practice 300 de minute de activitate fizica moderat-intensa (AFMI) pe saptamana, insa femeile obțin rezultate similare dupa numai 140 de minute. Mai mult decat atat, in condițiile realizarii a 300 de minute saptamanale de AFMI, femeile…

Cat trebuie sa te odihnești intre antrenamentele fizice

16:40, 01.03.2024 - Odihna este un factor important atunci cand incercam sa lucram la propriul corp. Multe studii arata cum timpul de recuperare este esențial, deoarece renunțarea la odihna poate avea efecte opuse fața de cele dorite. Pentru majoritatea persoanelor care fac activitate fizica moderata, 2-4 sesiuni pe saptamana…

STUDIU: Femeile pot obține aceleași beneficii pentru sanatate din exerciții fizice ca și barbații, in jumatate din timp

17:25, 20.02.2024 - Femeile și-au redus riscul de mortalitate cu 15% in mai puțin de doua ore și jumatate de exerciții fizice saptamanale, in timp ce barbații au nevoie de cinci ore pentru a obține aceleași beneficii, arata un nou studiu citat de Euronews. Femeile pot face exerciții fizice mai puțin frecvent decat barbații…


Ce parere ai despre aceasta stire?