Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camelia Potec, confesiuni în lacrimi despre pierderea tatălui ei. Campioana olimpică este devastată de durere: "Parcă și-a programat moartea"

Publicat:

Celebra inotatoare olimpica este devastata de durere, asta dupa ce tatal sau a incetat din viața in urma cu aproximativ patru luni. Invitata in cadrul unei emisiuni TV, campioana olimpica s-a confesat in fața tuturor și a vorbit despre momentul in care a aflat ca tatal sau a decedat. Deși au trecut patru luni, in continuare iși dorește sa fie doar un coșmar, iar tatal ei sa o stranga din nou in brațe.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanara de 26 de ani, arestata dupa ce și-a batut fiica de doi ani cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburata de moartea tatalui

15:15, 18.04.2024 - O tanara in varsta de 26 de ani, angajata intr-o unitate militara din București, a fost arestata in urma unui act șocant de violența asupra propriei sale fiice in varsta de doi ani. Femeia, care se presupune ca ar fi fost afectata profund de moartea recenta a tatalui sau, este acuzata ca și-a agresat…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Soția lui Gabi Stangau, devastata de durere și la o luna de la moartea lui! Diana nu iși gasește liniștea: ”Totul este bucați” / FOTO

13:00, 17.03.2024 - S-a implinit o luna de la moartea lui Gabi Stangau, iar familia lui ii duce dorul in fiecare zi. Soția artistului, Diana, este devastata de durere și nu iși mai gasește liniștea in lipsa lui. Diana a scris un mesaj emoționant in memoria soțului ei.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Oana Roman, primul interviu dupa moartea Mioarei Roman: „Mama a botezat peste 50 de copii orfani”

16:11, 10.03.2024 - Oana Roman a oferit primul interviu, dupa ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viața pe 23 februarie. Fiica lui Petre Roman a vorbit la Antena 3 CNN despre momentul in care și-a luat ramas bun de la mama sa, dar a anunțat și ca va publica o carte in memoria acesteia.Pe 24 februarie, Mioara Roman…

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  

Cristina Pucean, devastata dupa moartea tatalui ei. Iubita lui Bogdan de la Ploiești sufera de fiecare data cand iși amintește de el: ”Aș da ani din viața mea...” / FOTO

19:40, 03.02.2024 - Deși au trecut cateva luni de la moartea tatalui ei, Cristina Pucean sufera la fel de mult. Dansatoarea este devastata de durere și are ochii in lacrimi de fiecare data cand vorbește despre el. In urma cu puțin timp a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?