Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călin Marin, fost voleibalist, a povestit momentele grele prin care a trecut după ce a fost păcălit cu 80.000 de euro: „Am vrut să mă sinucid”

Publicat:

dezvaluie ca in cei doi ani scurși a fost amenințat in doua randuri. “ mi-a zis ca nu am nicio șansa in fața lor, ca au relații. Soțul ei, Marcel Pușcaș, mi-a spus la un moment dat sa am grija sa nu fac vreun accident. I-am raspuns ca nu am mașina și el zice: “Poate te calca mașina pe trecerea de pietoni”.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poate folosi soțul mașina firmei soției, daca nu are nicio legatura cu societatea? Cornel Grama: Un inspector "mai binevoitor” poate merge pe latura penala

08:11, 16.04.2024 - Unii antreprenori cumpara mașini pe firma și le folosesc in scop personal. Sa presupunem ca sunt doua persoane (soț-soție). Soția are o firma (100%), iar pe firma a luat o mașina. Soțul nu are legatura cu firma, nu e nici angajat la ea. Daca soțul folosește mașina in scop personal, risca ceva firma?

O femeie de 36 de ani a fost gasita impuscata in piept, in masina sa, intr-o padure din Tulcea

20:35, 29.03.2024 - O femeie de 36 de ani a fost gasita impuscata in piept, in masina sa, intr-o padure din judetul Tulcea. Ea a fost declarata decedata, dupa ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Sotul acesteia anuntase Politia ca ea a luat arma letala din casa si a disparut.

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Claudia Patrașcanu, despre momentele grele din perioada Exotic. Ambulanta era chemata mereu, dupa concerte: „Am lesinat e multe ori, eram epuizate”

21:56, 21.03.2024 - Claudia Patrașcanu este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. A trecut prin multe greutați in ultimul timp, dar a reușit sa treaca peste toate. Nici inceputurile carierei sale nu au fost mai ușoare, fiind nevoita sa faca multe sacrificii pentru a merge mai departe. Claudia Patrașcanu, despre…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Oana Roman, primul interviu dupa moartea Mioarei Roman: „Mama a botezat peste 50 de copii orfani”

16:11, 10.03.2024 - Oana Roman a oferit primul interviu, dupa ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viața pe 23 februarie. Fiica lui Petre Roman a vorbit la Antena 3 CNN despre momentul in care și-a luat ramas bun de la mama sa, dar a anunțat și ca va publica o carte in memoria acesteia.Pe 24 februarie, Mioara Roman…

Xtra Night Show. Anița Condescu, un nou dosar penal. Soțul o acuza a i-a distrus mașina cand a mers sa iși vada copilul: "Am batut in geam..." / VIDEO

00:45, 05.03.2024 - In cursul saptamanii trecute, joi, Anița Condescu a primit un ordin de restricție de a nu se apropia de soț și de copil la mai multe de 200 de m. Vineri, insa, ordinul de restricție a fost anulat, așa ca vedeta a mers sa iși vada copilul la domiciliul tatalui.


Ce parere ai despre aceasta stire?