Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călătorie în lumea muzicii clasice, de Ziua Internațională a Copilului, în cadrul proiectului Pavilion

Publicat:

Proiectul „Pavilion – loc de intalnire al copiilor cu muzica clasica” marcheaza Ziua Internaționala a Copilului printr-o lansare inedita, invitandu-i pe cei mici intr-o calatorie pe taramurile fascinante ale muzicii clasice. Invitația nu se oprește doar la cei mici, intreaga familie fiind incurajata sa participe la jocurile propuse in cadrul emisiunilor! Prima emisiune va avea […] in lumea muzicii clasice, de Ziua Internaționala a Copilului, in cadrul proiectului Pavilion a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Studiu privind percepțiile tinerelor din Romania despre drepturile femeilor și influența culturala a muzicii asupra conștiinței lor sociale

09:30, 08.03.2024 -   Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din Romania privind drepturile femeilor și influența culturala a muzicii In umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marcheaza Ziua Internaționala a Femeii prin

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Tragedie in lumea muzicii: Un talent promițator a murit intr-un accident, la numai 32 de ani

10:41, 18.02.2024 - ”Astazi, 17 februarie, in jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați sa intervina la un accident rutier produs in localitatea Dumbravița.La fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un barbat in varsta de 32 de ani, din Dumbravița, in timp ce conducea un…

Un zambet, o bucurie adusa copiilor bolnavi oncologic

13:50, 16.02.2024 - Incepand din anul 2000, in data de 15 februarie se sarbatorește anual Ziua Internaționala a Copilului bolnav de cancer. Aceasta zi reprezinta o campanie globala pentru a creste gradul de constientizare cu privire la cancerul infantil si pentru a evidentia sprijinul necesar pentru copiii si adolescentii…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?