Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrele militarilor ruși sunt abandonate fără documente pe câmpul de luptă: "Rușii nu vor să-și repatrieze morții"

Publicat:

Venirea primaverii pe frontul din Ucraina aduce o noua problema greu de gestionat: mirosul greu de suportat al cadavrelor militarilor ruși, abandonați de armata rusa pe campul de lupta, dupa ce multora le-au fost luate documentele.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii au retras din prima linie tancurile de lupta Abrams primite de la americani. Rușii au distrus deja 5 din cele 31 livrate de SUA

10:40, 26.04.2024 - Comandamentul Forțelor Armate ucrainene a scos tancurile americane Abrams din prima linie, din cauza dronelor rusești, relateaza Associated Press, care a discutat despre asta cu doi oficiali militari americani care au dorit sa ramana anonimi.Ucraina a renunțat pentru moment tancurile de lupta Abrams…

Dronele ieftine folosite masiv de Ucraina nu pot inclina balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții

22:50, 18.03.2024 - Ucraina se bazeaza pe utilizarea masiva a dronelor pentru a compensa deficitul obuzelor de artilerie și a submina capacitațile militare rusești, totuși e puțin probabil ca acestea sa incline balanța pe campul de lupta, avertizeaza experții, relateaza AFP.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

SUA nu vor trimite trupe pe campul de lupta din Ucraina: „Biden a fost clar asupra acestui fapt”

20:50, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez, Emmanuel Macron, a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia, transmite Agerpres.

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

NATO il oprește pe Macron: „Nu trimitem trupe pe campul de lupta din Ucraina”

16:56, 27.02.2024 - NATO nu are planuri de a trimite trupe in Ucraina pentru a lupta in razboiul cu Rusia, au declarat marti agentiei EFE oficiali ai Aliantei, idee care nu a fost discutata nici in cadrul UE, potrivit unui purtator de cuvant comunitar, dupa ce presedintele francez, Emmanuel Macron, nu a exclus aceasta…

Emmanuel Macron spune ca in viitor nu poate fi exclusa trimiterea de trupe occidentale pe campul de lupta din Ucraina

01:05, 27.02.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a declarat luni ca trimiterea de trupe occidentale pe teren in Ucraina nu ar trebui „exclusa” in viitor, considerand totusi ca, in aceasta etapa, „nu exista un consens” pentru aceasta ipoteza, transmite AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 716. Kievul acuza Rusia de folosirea de substanțe toxice pe campul de lupta

19:10, 09.02.2024 - Ucraina a acuzat vineri Rusia ca a folosit substanțe toxice in peste 200 de atacuri pe campul de lupta numai in luna ianuarie. Ucraina a acuzat anterior Moscova de utilizarea cloropicrinei, care a fost folosita ca gaz otravitor in Primul Razboi Mondial, noteaza Reuters. Statul major ucrainean a declarat:…


Ce parere ai despre aceasta stire?