Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cad elemente din cornişa clădirii de lângă Palatul Copiilor

Publicat:

Atenție la ornamente și alte elemente care cad din cladiri in centrul Aradului! Deși cateva dintre cladirile istorice au fost renovate in ultimii ani, mai... The post Cad elemente din cornisa cladirii de langa appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului

10:35, 12.04.2024 - Ca sa putem aborda prevenția, ca parte a poveștii de viața prin care suntem asigurați ca suntem in deplina siguranța pe strazi, in case sau... The post Prevenția și siguranța, o poveste frumoasa pe hartie, dar trista pe strazile Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Verde in fața cu cateva minciuni. Primarul Bibarț spune ca a realizat peste 30 de hectare de parcuri in 4 ani

08:45, 19.03.2024 - Ceva peste 30 de hectare de parcuri, de spațiu verde. Atat a declarat primarul Aradului, Calin Bibart, ca a realizat in cei aproape 4 ani... The post Verde in fața cu cateva minciuni. Primarul Bibarț spune ca a realizat peste 30 de hectare de parcuri in 4 ani appeared first on Special Arad · ultimele…

Document. Cum arata proiectul variantei ocolitoare a Aradului

11:51, 02.03.2024 - Dupa cum am menționa intr-un articol anterior, la ultima ședina a Consiliului Județean Arad a fost prezent și Mircea Bobar, reprezentantul firmei NV Construct firma... The post Document. Cum arata proiectul variantei ocolitoare a Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident langa GEMI Center! O persoana a ramas blocata in autoturism

11:00, 23.02.2024 - Un accident rutier a avut loc cu puțin timp in urma in zona GEMI Center din cartierul Micalaca. ISU Arad ne transmite ca este posibil... The post Accident langa GEMI Center! O persoana a ramas blocata in autoturism appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ATENTIE! CITITI NEAPARAT ASTA! Ce conține apa la pet din supermarket, pe langa apa. Dezvaluirea specialiștilor: „Un litru poate include 240.000 de particule de plastic”

14:00, 18.02.2024 - Un studiu recent publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences a descoperit niveluri alarmante de particule de plastic, cunoscute sub numele de nanoplastice, in apa imbuteliata din magazine. Aceste particule minuscule, invizibile cu ochiul liber, reprezinta un risc semnificativ pentru…

Speciala zilei: 6.000 de lei… Bani de buzunar pentru unii, bani de a fi sau a nu fi pentru un club centenar al Aradului

08:01, 14.02.2024 - Am crescut intr-un oraș care avea in vremea copilariei mele aproape 20 de cluburi de fotbal. Am crescut intr-un oraș in care nu era strada... The post Speciala zilei: 6.000 de lei… Bani de buzunar pentru unii, bani de a fi sau a nu fi pentru un club centenar al Aradului appeared first on Special Arad…

Marului ramane rusinea Aradului. Gunoaiele – faradelegea si bomba biologica de langa cea mai așteptata investiție a orașului!

09:30, 06.02.2024 - * O groapa imensa umpluta zi de zi cu deseuri din constructii, canapele, cauciucuri, biodegradabile si plastice. * O pista europeana de biciclete disparuta sub... The post Marului ramane rusinea Aradului. Gunoaiele – faradelegea si bomba biologica de langa cea mai așteptata investiție a orașului! appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?