Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Business Report: Aurul de la Rosia Montana: platim 2 miliarde de euro despagubiri sau facem jocul canadienilor; Criza francului elvetian. Cum a esuat BNR in reglementarea creditelor in valuta; Ce viitor au pensiile private in Romania

Publicat:

Cati romani lucreaza pentru cei mai mari investitori straini. Capitalul sosit de peste granite de-a lungul anilor a creat sau mentinut sute de mii de locuri de munca… Reversul ieftinirii petrolului: Gazprom va ameninta si mai mult siguranta energetica a Europei.   Source: post : Aurul de la : platim 2 miliarde de euro despagubiri sau facem jocul canadienilor; Criza francului elvetian. Cum a esuat BNR in reglementarea creditelor in valuta; Ce viitor au pensiile private in Romania appeared first on Stiri .

Citeste articolul mai departe pe mesagerulneamt.ro…  

Sursa articol: mesagerulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Criza din Orientul Mijlociu a apreciat dolarul și aurul

20:40, 14.04.2024 - Creșterea in martie a prețurilor din Statele Unite cu 3,5% a redus semnificativ pariurile pe o scadere a dobanzilor de catre Rezerva Federala iar moneda americana s-a apreciat cu rapiditate, ea fiind considerata drept un „refugiu" in perioadele complicate pe plan internațional. Investitorii și-au restrans…

Ciolacu: Din impozitul pe venit in viitor trebuie sa fie deduceri. Astfel vei dezvolta invatamantul privat si spitalele private

14:25, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca va veni cu o reforma si cu un sistem de deduceri la venituri, „ceva sustenabil si ceva exact cum este in tarile dezvoltate”, el precizand ca Romania a depasit „momentul amatorismului”. Liderul PSD a mentionat ca din impozitul pe venit, in viitor, trebuie…

FAKE NEWS: Dupa ce a pierdut aurul de la Roșia Montana, Gabriel Resources vrea sa plece din Romania cu cireșele din Cireșoaia!

18:40, 07.04.2024 - Dupa ce a pierdut aurul de la Roșia Montana, Gabriel Resources vrea sa plece din Romania cu cireșele din Cireșoaia! Compania canadiana nu pleaca cu mainile goale din Romania! Dezamagiți ca aurul ramane aici, nord-americanii au pus ochii pe alta resursa neprețuita a țarii noastre, cireșele din Cireșoaia!…

Un nor de praf saharian cuprinde Romania. In Maramures sunt așteptate ploi „murdare”

10:10, 27.03.2024 - O depresiune atmosferica aflata in vestul Europei va determina un transport intens de praf saharian, pana joi, 28 martie, dar și cateva ploi și averse in mai multe regiuni ale țarii. Valul de praf de origine sahariana va cuprinde Romania, iar in nordul, vestul, centrul și sud-vestul țarii sunt așteptate…

CULISELE PUTERII. Miron Mitrea, despre Roșia Montana: „Afacerea are doua componente: aurul și jocul pe bursa”

19:26, 10.03.2024 - „Suntem in situația in care am caștigat la fond. Nu suntem caștigatori pana la final, deloc. Am caștigat primul termen. Dosarul a convins un judecator. Cei de la Gabriel Resources au dreptul sa faca recurs. Au 4 luni daca nu ma inșel. Nu s-a terminat procesul. Recursul poate sa duca in orice direcție.Problema…

Aurul și dezbinarea. Povestea controversata a proiectului de la Roșia Montana.

17:25, 08.03.2024 - Romania așteapta un verdict in dosarul Roșia Montana, unde compania canadiana Gabriel Resources a cerut despagubiri de 6,7 miliarde de dolari. Liniștita comuna din Munții Apuseni a fost transformata intr-un „camp de lupta”, unde investitorii straini și politicienii romani au dus „un razboi” continuu,…

Ministerul Culturii vrea ca fostele inchisori comuniste, Sighet, Pitesti, Jilava, Ramnicu Sarat si Fagaras, sa fie incluse in patrimoniul UNESCO

11:25, 21.02.2024 - Fostele inchisori comuniste, Sighet, Pitești, Jilava, Ramnicu Sarat și Fagaras, sunt reprezentative pentru fenomenul opresiunii comuniste și, totodata, „locuri simbol, pastratoare ale memoriei victimelor regimului totalitar”, a transmis ministrul culturii, Raluca Turcan.Intr-un mesaj postat, miercuri,…

Mutarile efectuate și in Romania schimba total jocul in Balcani și Europa de Est

00:50, 20.02.2024 - Noile interconexiuni, infrastructuri și achiziții energetice formeaza cadrul pentru afirmarea Greciei drept factor cheie pe piața energetica a Europei de Sud-Est, o piața reconfigurata in principal pe baza a doi factori: tranziția catre un mix energetic mai puțin poluant și reducerea prezenței gazelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?