Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunoaica: Am ajuns să fim sclavi. E posibil să fie o revoltă în minerit

Publicat:

Acuzatii dure lansate de un lider de sindicat la adresa fostului senator , in prezent seful Sectorului de Conservari si . Sindicalistul din Lupoaia, , a declarat ca fostul parlamentar se foloseste d...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand, dupa ce a fost trimisa in judecata: Un caz penibil, cu acuzații ridicole

16:55, 25.04.2024 - Un caz penibil, deschis la plangerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, in care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro, este reacția primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, dupa ce a fost trimisa in judecata de Parchetul de pe langa

Revolta PSD. Acuzații de ipocrizie la adresa USR, dupa sesizarile la DNA și ANI impotriva lui Cirstoiu

13:30, 16.04.2024 - Social-democrații i-au acuzat pe membrii USR de ipocrizie, susținand ca atat timp cat „USR va continua sa faca scut in jurul penalilor din partid”, formațiunea „nu are dreptul” de a mai formula acuzații.

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Clotilde Armand iși face campanie cu garzi de corp de la poliția locala, pe spatele pensionarilor! Imagini-șoc: Merci, madame! A bientot!

12:35, 18.03.2024 - Clotilde Armand: Ne-am dus pe teren, din ușa in ușa pentru a promova serviciile Caraiman, sunt servicii gratuite pentru locuitorii Sectorului 1 și pentru a identifica persoanele care au nevoie de ajutorul nostru.Noi am venit pentru a vorbi de o problema sociala cu care ne confruntam.Locatar: Nu am nevoie…

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

PSD cere conducerii USR sa o suspende din partid pe ''inculpata'' Clotilde Armand

19:20, 12.03.2024 - Partidul Social Democrat a cerut marti conducerii USR sa o suspende din partid pe primarita Sectorului 1, Clotilde Armand, dupa ce o instanta de judecata "a validat starea penala" in care se afla aceasta.

In Moldova va fi instituita Ziua Internaționala a Albinei

17:21, 05.03.2024 - Viziunile de dezvoltare a sectorului apicol au fost discutate la MAIA cu reprezentanții Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova. Potrivit Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, discuțiile au abordat mai multe subiecte, fiind evidențiata necesitatea de a valorifica potențialul…


Ce parere ai despre aceasta stire?