Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brioşe cu dulceaţă de căpşuni

Publicat:

Mod de preparare Briose cu dulceata de capsuni

Topesti untul pe baie de aburi, apoi il lasi sa se raceasca.
Mixezi ouale spuma cu zaharul, pe care il pui treptat, pana toate cristalele se topesc. Incorporezi untul topit si esenta. Adaugi si laptele usor.
La final pui faina cernuta cu praful de copt si cacaua si amesteci usor, pana se omogenizeaza compozitia.
Tapetezi tava de briose cu unt si faina. Pui o lingura plina de compozitie, apoi o lingurita dulceata de capsuni si iar o lingura de compozitie
Introduci tava in cuptorul incins,la o 180 de grade C pentru 30-35 minute.
Le…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Biscuiti cu unt de arahide: o gustare de post plina de savoare. Cum se prepara

13:25, 18.03.2024 - Te-ai decis sa mananci mai dietetic sau sa tii post? Nu este nevoie sa renunti la deserturi. De exemplu, pentru prepararea unor biscuiti cu unt poti sa inlocuiesti untul cu unt de arahide si sa te bucuri in continuare de un desert sau o gustare incredibile. Iata cu ce mai poti sa inlocuiesti untul!De…

Faina, uleiul și zaharul s-au ieftinit, cartofii s-au scumpit: evoluția la zi a prețurilor de consum (tabel)

11:35, 13.03.2024 - Laptele de vaca, ouale, faina și uleiul sunt cateva dintre alimentele ale caror prețuri s-au ieftinit in luna februarie, comparativ cu luna ianuarie, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). De cealalta parte, cartoful, una dintre cele mai folosite legume in bucataria romaneasca, s-a…

Ingredientele magice pe care trebuie sa le adaugi in painea ciabatta. Va ieși la fel ca in Italia

21:51, 24.02.2024 - Ciabatta, un deliciu originar din Italia, se remarca prin textura sa aerata și crusta crocanta. Numele „ciabatta” provine din italiana și inseamna „pantof”, acesta fiind atribuit painii datorita formei sale aplatizate și alungite, ce amintește de talpa unui pantof. Cum sa faci ciabatta Ai nevoie de:…

Retete de fagure cu crema

09:06, 22.02.2024 - Una dintre cele mai cunoscute rețete care amintește de gustul copilariei este, fara indoiala, cea de fagure cu crema. Desertul care nu lipsea de pe nicio masa de sarbatoare, faguri crocanți umpluți cu crema, poți sa il faci și tu acasa foarte ușor. Vezi care sunt cele mai ușoare rețete de fagure cu…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

Gustarea sanatoasa de peste zi. Cum prepari delicioșii melcisori cu scortisoara si cafea

13:31, 12.02.2024 - Aceasta este una dintre cele mai simple rețete pe care le poți face pentru a te bucura de melcisori de casa. Dar daca nu ai timp sau inclinație sa-ți faci singur aluatul foitaj, atunci il poti cumpara din comert sau poti incerca aceasta rețeta care nu este deloc complicata! Vei adora acesti melcisor…


Ce parere ai despre aceasta stire?