Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Box feminin: Două românce vor lupta pentru aur la Europenele de junioare și tineret de la Assisi

Publicat:

Junioarele romane (cat. 48 kg) și (63 kg) vor lupta pentru aur la de box pentru junioare și tineret din orașul italian Assisi, dupa ce au caștigat, joi, meciurile desfașurate in semifinale.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

(cat. 48 kg) a învins-o prin KO tehnic în repriza a treia pe englezoaica și va boxa în finala cu rusoaica , victorioasa la puncte (decizie split, 2-1) în fața italiencei .

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gimnastica/ Campionatul European: Alexia Blanaru (SCM Bacau), in Top 8 continental

11:50, 09.05.2024 - Sportiva pregatita de Vasilica Agop a reprezentat cu succes Romania la Europenele de junioare de la Rimini Gimnastica bacauana ridica din nou capul. Și o face la cel mai inalt nivel, reprezentand cu succes Romania la Campionatele Europene de senioare și junioare de la Rimini, in Italia. La intrecerile…

Box: Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur la Europenele de la Belgrad

08:50, 26.04.2024 - Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur in cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, dupa ce a invins-o pe irlandeza Fay Niamh, joi, la puncte, in semifinale.

Lacramioara Perijoc va lupta pentru aur la Europenele de la Belgrad

21:50, 25.04.2024 - Pugilista romana Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur in cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, dupa ce a invins-o pe irlandeza Fay Niamh, joi, la puncte, in semifinale.

David Popovici, parcurs impecabil la CN și pregatit psihic de Europene

11:25, 21.04.2024 - David Popovici a caștigat patru titluri naționale, și-a indeplinit baremul pentru Campionatele Europene, și-a stabilit cei mai buni timpi ai anului la 100 și 200 m liber, la Otopeni, iar de luni revine la antrenamente pentru a pregati Jocurile Olimpice de la Paris. David Popovici a terminat Campionatele…

Cinci infrangeri intr-o zi pentru romani la Europenele de tineret de la Porec

23:15, 10.04.2024 - Toti cei cinci pugilisti romani care au urcat in ring miercuri la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia) au suferit infrangeri.La masculin, Matei Nastasiuc a fost invins in sferturile cat.

Amalia Tugui si-a asigurat o medalie la Europenele de tineret de la Porec

22:20, 09.04.2024 - Pugilista romana Amalia Tugui si-a asigurat o medalie prin calificarea in semifinalele cat. 66 kg, marti, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia), dupa ce a invins-o pe azera Emili Rzaeva, prin KO tehnic in repriza a treia.

Handbal: Saptamana plina și pentru handbaliști! Potaissa Turda joaca doua partide! Vezi programul echipelor de juniori!

21:40, 18.03.2024 - Urmeaza o saptamana plina și pentru echipele de handbal de la Potaissa Turda, in colaborare cu Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda. Echipa de seniori de la Potaissa Turda are programate doua partide in aceasta saptamana: miercuri, ora 18:00 (cu CSM Constanța in Cupa Romaniei) și duminica, ora…

Handbal masculin. Cel puțin șase jucatori suceveni vor lupta cu naționala de tineret a Romaniei la Campionatul European

14:00, 03.03.2024 - Echipa naționala de handbal tineret a Romaniei continua pregatirile pentru Campionatul European de Tineret, care se va desfașura, in luna iulie, la Celje, in Slovenia. Selecționata condusa de Adrian Petrea are programat un stagiu de pregatire centralizata cu meciuri amicale in perioada 10-17 martie.…


Ce parere ai despre aceasta stire?