Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bostina compara gazonul de pe Cluj Arena cu plaja de pe Cocacabana VIDEO

Publicat:


a comparat, la sugestia jusralistilor, terenul de pe cu plaja de pe Copacabana.

"Mai bine jucam pe Copacabana, macar eram in vacanta. Astea sunt conditiile si ne adaptam. Si noi si si toate echipele care vin sa joace la Cluj. Cu ajutorul suporterilor si pentru ei depasim si aceste probleme.

E greu pentru locul 5. Ducem o lupta cu echipe foarte bune la randul lor. La fel cum se joaca pentru primul loc, la fel se joaca si pentru rolurile de ", a spus .

U Cluj s-a impus cu REZUMAT VIDEO

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Cel mai mare concert al Madonnei a transformat plaja Copacabana din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans

15:10, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani ai artistei, informeaza AP, citat de news.ro .

Concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia a atras 1,6 milioane de oameni VIDEO

13:00, 05.05.2024 - Peste un milion de persoane s-au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial „Celebration”.

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

U Cluj se muta pe „Municipal“

00:00, 28.03.2024 - CS Pandurii intoarce favoarea celor de la U Cluj care le-a permis sa joace pe  Cluj Arena meciurile din Europa League. Potrivit sportingorj.ro, in urma incidentelor de la finalul meciului dintre CFR Cluj si U Cluj, Comisia de Disciplina din cadr...

Cum a fost la evenimentul derulat de UMF Cluj cu Smilemobilul langa stadion. "Intenționam sa il ducem și in cartiere"

14:35, 25.03.2024 - Persoanele care au trecut, sambata, prin zona Cluj Arena au putut beneficia de o consultație stomatologica gratuita in Smilemobilul amplasat pe esplanada BT Arena in cadrul campaniei „Cu un zambet mai aproape de sanatate!”.

Madonna aduce spectacolul ei pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro

18:05, 24.03.2024 - Superstarul pop Madonna va sustine un concert pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, a confirmat vineri compania care organizeaza evenimentul, informeaza Reuters. ''Brazilia, vin curand'', a spus interpreta hiturilor ''Material Girl'' si ''Vogue'' intr-un video difuzat la inceputul saptamanii de…

U Cluj - FC Botoșani se joaca de la ora 14:30, pe Cluj Arena! „Studenții” continua lupta pentru play-off

09:55, 03.03.2024 - Etapa a 29-a din SuperLiga Romaniei, penultima din sezonul regulat, continua cu ”U” Cluj - FC Botoșani. „Studenții” vor avea parte astazi de ultima apariție pe Cluj Arena in sezonul regular.Universitatea Cluj este pe locul 8 in SuperLiga, cu 38 de puncte. Este la 2 distanța de ultimul loc de play-off,…

CSM TARGOVIȘTE JOACA LA RAPID IN ULTIMA ETAPA A SEZONULUI REGULAT DE BASCHET FEMININ

06:45, 01.03.2024 - Ultima runda a sezonului regulat din Liga Naționala de Baschet Feminin debuteaza miercuri, 28 februarie, la Targu Mureș, pentru ca incheierea acestei faze sa aiba loc in weekend, la București. Situația din clasament se poate modifica puțin, in funcție de jocul rezultatelor. Aradul pastreaza șanse pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?