Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bombardament cu sute de victime: Peste 200 de jihadiști au fost uciși

Publicat:

Avioanele de lupta rusești au distrus o coloana mare de luptatori ai ISIS, vehicule și arme de mare calibru. Acestea se întreptau catre orașul sirian Deir ez-Zor, potrivit unui comunicat eliberat de ministerul rus al apararii.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un bombardament anonim face victime la o baza militara din Irak: SUA și Israel se dezic de incident

07:25, 20.04.2024 - Un "bombardament" a facut victime in cursul noptii de vineri spre sambata la o baza militara din Irak unde se afla trupe ale armatei si fosti paramilitari pro-Iran din fortele Hashd al-Shaabi, au raportat surse de securitate, intr-un context regional deja exploziv, scrie AFP, citat de AGERPRES.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Morti intr-un bombardament in orasul minier Siversk / Situație tensionata in Est

03:10, 16.04.2024 - Patru civili au fost ucisi intr-un atac rus cu lansatoare multiple de racheta la Siversk, in regiunea Donetk. ”Orasul (Siversk) a fost bombardat ieri (duminica) seara cu lansatoare de racheta multiple. S-a stabilit ca patru barbati cu varste cuprinse intre 36 si 86 de ani au fost ucisi”, anunta guvernatorul…

Statele Unite nu vor participa la niciun atac israelian de razbunare asupra Iranului

07:56, 15.04.2024 - Casa Alba a avertizat Israelul ca SUA nu vor participa la niciun atac de razbunare asupra Iranului, au declarat inalți oficiali ai administrației americane, citați de BBC.Peste 300 de drone și rachete au fost trase asupra Israelului peste noapte, despre care Iranul a spus ca este un raspuns la o lovitura…

Trei fii ai șefului Hamas, uciși intr-un atac israelian in Gaza (FOTO)

09:40, 11.04.2024 - O lovitura aeriana israeliana in Fașia Gaza a ucis trei fii ai șefului politrucilor Hamas, Ismail Haniyeh. Forțele de aparare israeliene au confirmat aceasta informație. Haniyeh a declarat pentru Al Jazeera TV intr-un interviu telefonic ca fiii sai au ramas in Fașia Gaza in timpul razboiului și ca iși…

4 aprilie 1944, ziua in care aproape 3.000 de bucureșteni au fost uciși in primul bombardament al aviației anglo-americane asupra Bucureștiului VIDEO

00:05, 04.04.2024 - Carol al II-lea de Hohenzollern-Sigmaringen a murit pe 4 aprilie 1953, in apropiere de Lisabona. In 1968, a fost asasinat pastorul Martin Luther King Jr. nume emblematic pentru lupta pentru drepturile cetațenilor de culoare.

Șeful Boeing iși da demisia dupa seria de incidente care au afectat avioanele produse de compania americana

15:30, 25.03.2024 - Dave Calhoun, CEO-ul Boeing, a anunțat luni ca va renunța la funcție pana la sfarșitul acestui an ca parte a unui plan mai larg de restructurare a conducerii sale dupa seria dramatica de incidente legate de avioane ale sale, relateaza Reuters.

Primele victime ale atacurilor houthi: trei marinari de pe o nava de marfuri au fost ucisi

10:50, 07.03.2024 - Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom) a raportat primele trei victime de cand gruparea houthi a inceput loviturile intr-una din cele mai importante rute de transport maritim, in Marea Rosie.

Cum se antreneaza piloții ucraineni pe avioanele de lupta americane F-16 in Danemarca: „E clar mai agil” VIDEO

16:10, 23.02.2024 - Piloții și tehnicienii ucraineni se antreneaza pe avioanele F-16 in condiții meteo dificile la baza aeriana Skrydstrup din Danemarca. Volodimyr Zelenski a publicat un videoclip in care arata antrenamentele care au loc in unitatea daneaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?