Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bodyguardul cuplului "Brangelina", acuzații dure

Publicat:

Fostul bodyguard al cuplului "Brangelina" declara ca el a fost singura figura paterna vazuta de copii. , siguranța copiilor este cea mai importanta, iar este interesat doar de imaginea lui.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

„Am crescut cu antrenorul intrand peste noi cand ne schimbam”. Acuzații grave ale unei campioane olimpice in patinajul artistic!

12:55, 22.03.2024 - Gabriella Papadakis, campioana olimpica la dans pe gheata de la Beijing (2022), alaturi de Guillaume Cizeron, a denuntat „climatul nepotrivit si devenit normal” in patinajul artistic, relateaza Le Figaro, citata de news.ro. Gabriella Papadakis a facut un pas inapoi din cariera sa sportiva. ...

Acces Direct. Acuzații șoc impotriva soacrei. Daniela nu-și poate vedea copilul de șase luni! ”L-a rapit” / VIDEO

17:45, 13.03.2024 - Daniela și iubitul ei trec prin momente grele, dupa ce bunica nu-i lasa sa-și ia copilul acasa. Femeia susține ca bebelușul este mai bine ingrijit la Buzau, iar parinții au fost amenințați cu poliția de mai multe ori.

Vladimir Putin, urmarit pentru crime de razboi. Președinta Comisiei Europene, avertisment pentru liderul rus: „Il asteapta un tribunal”

14:51, 07.03.2024 - Lovitura grea pentru președintele Vladimir Putin, in plin razboi cu Ucraina. Sunt aduse acuzații grele pe numele liderului rus, care pare de neoprit. Președinta Comisiei Europene a facut un anunț care il va surprinde: este urmarit pentru crime de razboi. Acuzații grave la adresa lui Putin Președinta…

Acces Direct. Sora profesorului disparut, acuzații grave la adresa fostei cumnate. De ce susține ca Anișoara a vrut sa scape de cei doi copii / VIDEO

22:10, 28.02.2024 - Dupa ce a acuzat-o ca i-a furat banii de pe card fostei soacre, Ana face noi acuzații la adresa Anișoarei. Ana susține ca, de fapt, a vrut sa scape de cei doi copii in trecut, atunci cand a spus daca fosta cumnata poate sa ii la munca in Anglia.


Ce parere ai despre aceasta stire?