Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bloc tematic ”Jamie Oliver” la TV Paprika, în luna ianuarie

Publicat:

Anul incepe bine pentru pasionații de gatit, deoarece TV Paprika va difuza din 4 ianuarie, in fiecare seara de la ora 21:00, cate o super emisiune cu faimosul . Astfel, fanii bucatarului vor putea sa-i afle toate trucurile și mai ales, rețetele delicioase. Șase emisiuni pline de savoare sunt in centrul atenției, luna aceasta, la TV Paprika! ”Jamie: pandemie in bucatarie” este serialul filmat pe timpul carantinei, unde Jamie arata cele mai ingenioase metode pentru a folosi „comorile” din camara și ingredientele de baza ramase in congelator și cum putem inlocui ingredientele din rețeta…

Citeste articolul mai departe pe presaonline.info…  

Sursa articol: presaonline.info


Stiri pe aceeasi tema

Descopera bautura cu antioxidanți care te ajuta sa ai o piele de porțelan și sa previi ridurile. Face minuni daca o prepari acasa

16:40, 17.04.2024 - De ce sa alegi bauturi cu antioxidanți?Antioxidanții sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a lupta impotriva radicalilor liberi - moleculi instabile care pot deteriora celulele și pot accelera procesul de imbatranire, inclusiv formarea ridurilor. Prin consumul regulat de bauturi bogate in antioxidanți,…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Cum faci cele mai pufoase clatite de post. Ingredientele secrete pe care sa le adaugi in aluat, ies delicioase

13:30, 20.03.2024 - Ne aflam in Postul Craciunului, o perioada importanta pentru credincioși, in care restricțiile alimentare sunt necesare. Daca pentru felurile principale avem destule variante, atunci cand vine vorba despre un desert delicios suntem in pana de idei. Afla in randurile urmatoare cum faci cele mai pufoase…

Descopera Aromele Autentice ale Ciorbei Radauțene: Tradiție și Deliciu intr-o Farfurie

13:06, 06.03.2024 - Ciorba radauțeana, o bucata de rezistența a bucatariei romanești, iși gasește radacinile in frumosul oraș Radauți, situat in nordul Romaniei. Aceasta ciorba bogata in arome și savoare aduce in farfurie un amestec unic de ingrediente proaspete și condimente autentice, oferind o experiența gustativa de…

SONDAJ: Unde mancam cele mai bune paste in Turda? Intra și voteaza-ți locul preferat!

19:55, 24.02.2024 - Ți s-a intamplat sa vii acasa dupa o zi lunga, sa nu ai nimic de mancare in frigider și sa te gandești ca cea mai rapida varianta este sa-ți gatești o porție de paste? Cred ca tuturor ni s-a intamplat acest scenariu. Pastele sunt la indemana oricui, fiind in percepția noastra un preparat ușor și rapid…

Consumul de pastile contrafacute poate avea consecințe grave pentru sanatatea consumatorilor

06:46, 23.02.2024 -  Printre riscurile asociate se numara: 1. Ineficiența tratamentului: Pastilele contrafacute pot conține doze incorecte sau chiar deloc din substanțele active necesare, facand tratamentul ineficient sau chiar inutil. 2. Reacții adverse: Ingredientele neidentificate sau neautorizate din pastilele contrafacute…

Paprika drama la Budapesta

08:56, 19.02.2024 - ”Eu v-am facut, eu va omor” – așa a acționat Viktor Orban cand și-a decapitat cele doua favorite, pe care le impusese la varful statului maghiar. Evoluțiile ulterioare – culminand cu protestul a zeci de mii de oameni, vineri seara, la Budapesta, cu violențe in fața partidului de guvernamant – arata…

10 februarie: Ziua Mondiala a Leguminoaselor. Ingredientele din meniurile bucatariilor din intreaga lume

07:05, 10.02.2024 - 10 februarie: Ziua Mondiala a Leguminoaselor. Ingredientele din meniurile bucatariilor din intreaga lume Ziua Mondiala a Leguminoaselor este sarbatorita in fiecare an pe 10 februarie. Aceasta zi evidențiaza importanța leguminoaselor in alimentație, agricultura, securitate alimentara și nutriție. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?