Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bitdefender: Tehnologia deepfake e din ce în ce mai folosită pentru a înșela oameni și a fura canale de YouTube

Publicat:
Bitdefender: Tehnologia deepfake e din ce în ce mai folosită pentru a înșela oameni și a fura canale de YouTube

Bitdefender noteaza ca a observat o intensificare a atacurilor de tip stream-jacking operate prin YouTube, inșelatorie care cloneaza conturi oficiale sau preiau unele deja existente. Spre deosebire de o campanie similara descoperita in octombrie 2023, infractorii cibernetici și-au rafinat tehnicile de atac pentru a viza un numar cat mai mare de utilizatori. Pe langa clonarea conturilor oficiale ale unor figuri publice, precum , atacatorii profita și de popularitatea unor evenimente din domeniul cripto pentru a lansa noi inșelatorii. Potrivit cercetarii, hackerii au inceput sa utilizeze…

Citeste articolul mai departe pe connect.ro…  

Sursa articol si foto: connect.ro


Stiri pe aceeasi tema

Facebook rescrie regulile vizionarii materialelor video: O noua interfața revoluționara

17:55, 16.04.2024 - Facebook, platforma de socializare deținuta de Meta, pașește intr-o noua era a vizionarii conținutului video, introducand o interfața revoluționara inspirata din lumea YouTube-ului. Schimbarea uriașa vine sub forma unei funcționalitați full-screen, conceputa pentru a transforma experiența utilizatorilor…

Hackerii anti-Kremlin au furat baza de date a prizonierilor ruși dupa moartea lui Navalnii: Poate fi folosita pentru a culege informații despre moartea sa

23:11, 01.04.2024 - Un grup de hackeri anti-Kremlin a furat o baza de date a prizonierilor ruși care conținea sute de mii de nume dupa moartea lui Alexei Navalny și spera ca aceasta poate fi folosita pentru a culege mai multe informații despre cum a murit, a informat CNN la 1 aprilie. Grupul susține ca documentul include…

TENTATIVE DE INȘELACIUNE PRIN METODA ,,SPOOFING”

21:50, 26.03.2024 - Poliția Romana informeaza cu privire la un nou mod de inșelaciune, prin apeluri telefonice. Spoofingul este o forma de inșelaciune, in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-și ,,masca” numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca și cum ar fi un numar legitim sau…

Contul de Instagram al Giorgiei Meloni, hackuit. Hakerii au postat țepe pentru cryptomonede

18:05, 18.03.2024 - Contul de Instagram al al Giorgiei Meloni a devenit ținta hackerilor experți. Contul a fost hackuit in timpul intoarcerii sale dintr-o misiune in Egipt. Hackerii au postat conținut promoțional fraudulos legat de Bitcoin, folosind imaginea lui Elon Musk pentru a da credibilitate escrocheriei lor, relateaza…

(VIDEO)De ras și nu prea… Iohannis Ciolacu și Dragnea, ”lautari”

22:21, 25.02.2024 - Clipuri de acest gen incep sa devina comune. Ele sunt create cu ajutorul  inteligenței artificiale. Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, atrage atenția asupra fenomenului  deepfake și consecițele  pe care le poate aduce.   In postarea video, trei politicieni cunoscuți, Liviu Dragnea, președintele Klaus…

Legea anti-deepfake vrea sa schimbe din temelii plaftormele Social Media. Ce risca persoanele care folosesc aceasta tehnologie

09:40, 10.02.2024 - Pe masa parlamentarilor noștri se afla „Legea deep fake”, document care stabilește ca oricine folosește aceasta tehnologie in scop artistic sa avertizeze ca imaginile și informațiile nu sunt reale. In caz contrar risca o amenda cuprinsa intre 10.000 și 200.000 de lei. Hackerii s-au folosit si de imaginea…

Sorin Grindeanu acuza ca imaginea lui e folosita intr-o campanie deepfake și a sesizat instituțiile abilitate

13:55, 06.02.2024 - Sorin Grindeanu avertizeaza ca imaginea lui a fost folosita pentru a promova o fictiva vanzare de acțiuni la o companie și ca a sesizat instituțiile abilitate in legatura cu aceste informații false.

Tehnologia cipurilor implantate in creier a lui Elon Musk anunța inceputul erei cyborgilor

08:05, 01.02.2024 - Se poate spune ca am intrat in era cyborgilor. Cipurile implantate in creier sunt testate tot mai des pe oamenii care sufera de paralizie pentru a-i ajuta sa se miște din nou, relateaza Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?