Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bine de știut! Alimentul care previne atacul cerebral și nu numai. Află de ce este bine să-l consumi zilnic

Publicat:

Curmalele, consumate cu regularitate, au proprietați miraculoase, prevenind cu succes hipertensiunea, problemele cardiace, atacurile vasculare cerebrale, dar și colesterolul, scrie realitatea.net.Curmalele sunt foarte bogate in fier.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Apa pe care e indicat sa o bei pentru a ține cancerul la distanța. De ce trebuie sa acorzi o atenție deosebita lichidelor pe care le consumi zilnic

19:40, 29.05.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni fapul ca hidratarea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care o persoana le poate face pentru sanatatea ei. Daca bei suficienta apa iți poți susține performanța fizica, prevenirea durerilor de cap și a constipației și multe altele. Ce apa este insa indicat sa bei…

Ce cantitate de proteine ar trebui sa consumi zilnic

16:46, 23.05.2024 - Proteinele sunt macromolecule indispensabile pentru orice forma de viața și joaca un rol esențial in menținerea sanatații și funcționarea optima a organismului. De aceea, este bine sa consumam zilnic o cantitate adecvata de proteine, care trebuie sa fie adaptata nevoilor individuale, și sa ne asiguram…

Alimentul din bucataria ta care iți scurteaza viața: daca il consumi mai puțin, traiești mai mult - studiu

03:10, 12.04.2024 - Reducerea aportului de sare din alimentația dumneavoastra poate parea la prima vedere neinteresanta, insa cercetarile recente sugereaza ca beneficiile ar putea fi substanțiale, putand reduce riscul de deces prematur.

Netanyahu nu a știut de atacul in care au fost uciși fiii liderului Hamas

23:56, 11.04.2024 - Forțele israeliene au ucis miercuri trei fii ai liderului Hamas, Ismail Haniyeh, intr-un atac aerian in Gaza, fara a se consulta cu comandanții de rang inalt sau cu liderii politici, nici cu premierul Benjamin Netanyahu, a relatat joi presa israeliana.

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Alimentul pe care sa nu-l consumi niciodata daca suferi de inflamație cronica. Iți va crea disconfort

19:30, 09.03.2024 - Inflamația cronica este un proces inflamator in organismul nostru care poate persista o perioada indelungata. Alimentele pe care le consumam ne pot crea mai mult rau, astfel ca dieta pe care o avem trebuie sa fie una echilibrata și plina de nutrienți sanatoși.

Cantitatea de apa pe care e bine sa o consumi zilnic. Vlad Ciurea: „Cu cat devenim mai in varsta...”

15:21, 03.03.2024 - Hidratarea este extrem de importanta, iar deshidratarea, care apare atunci cand corpul tau pierde mai multa apa decat ia, poate avea multe efecte negative asupra organismului tau. Ce cantitate de apa e bine sa consumi zilnic. Sfaturile oferite de Vlad Ciurea.


Ce parere ai despre aceasta stire?