Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanţul alunecărilor de teren din Guatemala a ajuns la 131 de morţi şi 300 de dispăruţi

Publicat:

"Din nefericire, o renumarare arata ca am recuperat corpurile a 131 de persoane", a declarat presei , purtator de cuvant al postului de comandament pentru operațiunile de salvare la locul catastrofei.

El a mai anunțat ca operațiunile de cautare au fost suspendate temporar din cauza ploilor care s-au abatut asupra zonei, in municipalitatea , la circa 15 kilometri est de capitala. "Este periculos sa lucrezi in aceste condiții", a subliniat purtatorul de cuvant, precizand ca operațiunile vor fi reluate luni dimineața.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Bilantul inundatiilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12 morti

15:45, 03.06.2024 - Bilantul victimelor viiturilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12, alte cinci persoane fiind date disparute, au anuntat luni autoritatile, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Alunecare de teren in Papua Noua Guinee. Aproximativ doua mii de persoane, ingropate de vii

10:51, 27.05.2024 - Alunecare de teren in Papua Noua Guinee. Autoritațile estimeaza acum ca aproximativ doua mii de persoane au fost ingropate de vii. Echipele de cautare intervin in continuare, insa acțiunile lor sunt ingreunate de solul instabil.

ONU estimeaza la 670 de morti bilantul alunecarii de teren din Papua Noua Guinee

13:25, 26.05.2024 - Un responsabil al ONU in Papua Noua Guinee a estimat duminica la 670 de morti bilantul alunecarii de teren care a ingropat in noaptea de joi spre vineri un sat din aceasta tara din Pacificul de Sud, informeaza AFP, transmite Agerpres. „Se estimeaza ca peste 150 de case au fost ingropate si ca 670 de…

Un restaurant s-a prabusit in Mallorca: Cel putin patru morti

06:25, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si 20 au fost ranite in urma prabusirii unui restaurant in insula spaniola Mallorca , a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de urgenta din arhipelagul turistic Baleare, relateaza AFP. Mai multe persoane sunt grav ranite, a precizat purtatoarea de…

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Situație critica in Brazilia: morți si persoane date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren

03:55, 02.05.2024 - Potrivit informatiilor, 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 21 sunt date disparute din cauza ploilor abundente din aceasta saptamana cazute in statul Rio Grande do Sul din sudul Braziliei, iar guvernul local a avertizat ca situația este critica și s-ar putea deteriora și mai mult, scrie Rador…

Explozia de la hidrocentrala din zona Bologna a facut patru morți, trei raniți și cinci persoane decedate

22:45, 09.04.2024 - O explozie puternica a avut loc marți la o hidrocentrala din zona Bologna. Bilanțul indica patru persoane decedate, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute, potrivit b1tv.ro. Explozie puternica la o hidrocentrala din Italia Raniții grav in explozia de la centrala Enel din Suviana au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?