Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanț DRAMATIC în SUA: peste 250.000 de oameni au murit cauza Covid-19

Publicat:

SUA au atins miercuri pragul de 250.000 de decese cauzate de COVID-19 de la inceputul pandemiei, potrivit unui bilant difuzat de , relateaza AFP.

Citește și: explica ce efecte secundare ar putea avea vaccinul impotriva Covid-19

Tara, unde epidemia a inregistrat o recrudescenta in ultimele saptamani, este de departe cea mai afectata din lume de COVID-19, inaintea Braziliei si a Indiei, informeaza Agerpres. 

au inregistrat in medie in fiecare zi peste o mie de decese in ultimele doua saptamani. Confruntate cu o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Peste 60 de oameni au murit intr-un atac revendicat de Statul Islamic la Moscova

09:20, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise și 115 ranite vineri seara intr-un atac armat urmat de un incendiu uriaș la o sala de concerte de la periferia Moscovei. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

Cutremurator! Opt copii si un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

10:25, 10.03.2024 - Bilanț cutremurator – noua oameni și-au pierdut viața, iar alte peste 70 de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat o carne considerata a fi o delicatesa in Zanzibar. Tragedia a curmat noua vieți. Iar alte zeci de oameni au ajuns in grija cadrelor medicale.   9 dead, 78 hospitalized after eating…

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un cunoscut pilot de Formula 1

19:35, 23.02.2024 - Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a decedat la Sao Paulo, la varsta de 80 de ani, a anuntat vineri Confederatia Braziliana a sporturilor cu motor.Wilson Fittipaldi a fost fratele mai mare al celebrului pilot Emerson Fittipaldi si a concurat in F1 intre 1972 si 1975. „La 80 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?