Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Rus, ipostază romantică alături de un bărbat misterios. Cum s-a lăsat fotografiată focoasa blondină

Publicat:

iși ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa, insa de data aceasta i-a surprins cu o fotografie intr-o ipostaza romantica alaturi de un barbat misterios.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost gasit mort in anexa in care fusese lasat sa locuiasca

14:46, 14.05.2024 - Un barbat de 56 de ani a fost gasit mort, marți, in anexa unde fusese lasat sa locuiasca de proprietar. Polițiștii din cadrul Secției 19 Poliție a fost sesizata, marți, prin apel la 112, ca in incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost gasit un barbat mort.

Acces Direct. Un barbat, dat afara din casa, dupa ce s-a imbolnavit? Fratele Auricai, lasat sa zaca intr-un grajd: „Nu mi-a venit sa cred...”

19:10, 08.05.2024 - Aurica susține ca fratele ei, in varsta de 73 de ani, a ajuns sa doarma pe un pat, in curte, dupa ce a fost alungat din casa de soția lui. Femeia, ajunsa la o varsta respectabila, le-a spus și copiilor sa plece din locuința.

Anamaria Prodan, ipostaza romantica alaturi de Ronald Gavril. Cum s-au afișat cei doi / FOTO

10:45, 11.04.2024 - Anamaria Prodan s-a afișat intr-o ipostaza romantica alaturi de Ronald Gavril. Cei doi indragostiți se ințeleg foarte bine unul cu celalalt și formeaza un cuplu stabil. Iata cum s-au pozat impresara și sportivul, dar și ce imagine a publicat vedeta pe rețelele de socializare!

Un șofer de autobuz, eroul zilei! A lasat volanul și i-a salvat viața unui barbat care se prabușise pe trotuar / VIDEO

17:10, 07.03.2024 - Un șofer de autobuz din Constanța este eroul zilei, dupa ce, joi dimineața, a lasat volanul și a coborat fara sa stea pe ganduri pentru a acorda primul ajutor unui barbat care s-a prabușit pe trotuar, langa soția sa.  Pe pagina de Facebook a CT Bus, povestea completa a fost dezvaluita, iar…

Scena romantica terminata prost. Un barbat a ajuns la Poliție dupa ce a vrut sa-i faca o surpriza soției

13:00, 06.03.2024 - Un barbat din Baia Mare a ajuns la Poliție, unde a avut de dat explicații dupa ce a vrut sa faca un gest romantic pentru soția sa, de ziua ei. El are acum dosar penal pentru nerespectarea legii privind regimul materialelor explozive

Fosta polițista Andrada Voicu șocheaza dupa piesa Macarena: Barbat lasat de poliție sa violeze 19 ani femei!

10:35, 24.02.2024 - Fosta polițista Andrada Voicu, care a demisionat din MAI dupa ce a avut un accident cu o autospeciala veche, face dezvaluiri șocante. In contextul piesei Macarena, Voicu a reaparut in atenția publica. Ajunsa și ea in atenția publicului pentru limbajul necenzurat, Andrada Voicu dezvaluie cazul unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?