Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, declarații acide la adresa divei Loredana Groza: „Eu sunt asumată și recunosc, nu zic ca ea. În tinerețe arăta foarte bătrână”

Publicat:
Bianca Drăgușanu, declarații acide la adresa divei Loredana Groza: „Eu sunt asumată și recunosc, nu zic ca ea. În tinerețe arăta foarte bătrână”

Bianca Dragușanu și-a facut recent un lifting facial, intervenție care ar fi costat 11.000 de euro. Blondina nu s-a putut abține de la comentarii, mai ales ca, dupa spusele ei, spre deosebire de alte vedete, macar ea e asumata.Dragușanu susține ca iși asuma toate operațiile estetice pe care le are, in…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc, declarații acide la adresa șoferilor clujeni. Edilul ii considera de o alta „calitate”: „Sa nu fim sclavii mașinilor”

14:25, 16.04.2024 - Cunoscut pentru politicile de extindere a „dimensiunii verzi” a Clujului, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit cu o serie de declarații savuroase la adresa șoferilor clujeni. Edilul a declarat luni in ședința de Consiliu Local ca daca construiești un oraș cu mai multe spații publice,…

Piedone, declarații acide la adresa Gabrielei Firea: „Un simplu roboțel”

09:45, 17.03.2024 - „Doamna Firea, cel putin in logica disciplinei de partid, stiu ca atunci cand te autosuspenzi si sa candidezi contra vointei partidului care au stabilit ca nu esti buna de candidat, n-ai cum sa te autosuspenzi, doar sa ti dai demisia si sa lezezi electoratul.Ea este un simplu roboțel pentru ca are un…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Bianca Dragușanu de aproape doua saptamani. A incercat mai multe medicamente, dar fara rezultat: „Nu trece cu nimic”

12:05, 12.03.2024 - Bianca Dragușanu a povestit ca nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce problemele de sanatate i-au dat ceva batai de cap in ultimele zece zile. Blondina a incercat mai multe medicamente, dar spune ca nu a vazut vreo schimbare in bine.

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

10:00, 07.03.2024 - Bia Khalifa a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.

Val de critici dupa declaratii considerate „rasiste'' facute de Trump la adresa alegatorilor de culoare

10:25, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor.

AUR Timis, declaratii acide dupa decizia „USL 2.0” de a comasa alegerile

12:25, 22.02.2024 - PNL si PSD au dat mana cu mana sa comaseze alegerile. O decizie neconstitutionala, cum au spus si multi specialisti, nu a fost bine primita nici de AUR Timis. Negoescu Mihai, coordonator AUR Timiș: „Aseara am vazut cu toții circul de la ora 19 prin care s-a oficializat comasarea alegerilor locale cu…

Dana Budeanu, reacție dura la adresa Biancai Dragușanu: ‘Trebuie sa inventeze mereu ceva’

16:00, 15.02.2024 - Noua intervenție pe care a suferit-o vedeta, in urma careia a aparut pentru o vreme, in public, cu o cagula ce ii ascundea chipul, a atras o serie de comentarii. Dana Budeanu nu a ezitat sa spuna exact ce crede – reacție dura la adresa Biancai Dragușanu. Bianca Dragușanu, in vizorul Danei Budeanu De…


Ce parere ai despre aceasta stire?