Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile uimitoare ale mustului de struguri, băutura pe care orice român o consumă toamna

Publicat:

Mustul de struguri este mult mai mult decat un simplu rasfaț de toamna. Cu numeroase proprietați nutriționale și antioxidante, acest elixir aromat este considerat un aliment valoros atat pentru gustul sau racoritor, cat și pentru beneficiile sale pentru sanatate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bautura care te ajuta sa dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibila in 2 luni

20:30, 26.04.2024 - Rețeta smoothie-ului „Oat-Zempic”Smoothie-ul „oat-zempic” este extrem de simplu de preparat, necesitand doar cateva ingrediente accesibile:240 ml apa45 g ovazUn varf de scorțișoaraUn strop de limeToate aceste ingrediente sunt amestecate impreuna, rezultand o bautura ușor de realizat, care a capturat…

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

Bautura care iși detoxifica organismul. Se consuma dimineața, dupa trezire

20:55, 23.02.2024 - O bautura importanta te ajuta sa-ți cureți intregul organism. Are un efect bun pentru detoxifiere, și este benefic pentru sanatatea intregului corp. Iata ce trebuie sa consumi in fiecare dimineața.

Un roman a ramas trei luni fara permis pentru consum de alcool, deși nu pusese gura pe bautura. Cum s-a ajuns aici

13:55, 21.02.2024 - Șoferul din Galați a fost oprit de agenții rutieri pentru un control de rutina, iar in urma testarii cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur in aerul expirat. Polițiștii i-au suspendat permisul, dar in urma analizelor de sange s-a stabilit ca barbatul nu consumase alcool.

Beneficiile uimitoare ale pastarnacului. Este bogat in antioxidanți și sarac in calorii

20:41, 14.02.2024 - Utilizata in diverse preparate, leguma este plina de nutrienți și este o sursa excelenta de vitamine. Pastarnacul este o „ruda” apropiata a morcovului și a patrunjelului, dar nu doar in ceea ce privește forma, ci și pentru profilul nutrițional foarte asemanator, conform Health.


Ce parere ai despre aceasta stire?