Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belgia - Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine după ce un bărbat a murit în custodia poliției

Publicat:

Mai mult de 100 de persoane au fost arestate in Belgia in urma ciocnirilor produse intre protestatari si fortele de ordine dupa ce un barbat a murit in weekend in timp ce se afla in custodia politiei, transmite joi dpa, potriviy AGERPRES.

Ciocnirile au izbucnit miercuri dupa-amiaza, protestatari aruncand cu pietre, iar politia raspunzand cu tunuri cu apa pentru a dispersa multimea.

Protestele au escaladat in cursul serii, cand o sectie de politie a fost incendiata pentru scurt timp, au fost sparte geamuri si sase masini de politie au fost avariate, conform presei.

Au existat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proteste cu violențe și distrugeri de Ziua Muncii, in Franța: Forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

20:30, 01.05.2024 - Proteste violente in mai multe orașe din Franța. Zeci de persoane au fost arestate, miercuri, in timpul manifestaților de 1 Mai la Paris și Lyon, dupa ce mai multe grupuri de anarhiști au incercat sa deturneze marșul pașnic la care participa mii de membri ai sindicatelor. De asemenea, in orașul Nantes…

VIDEO - Lupte violente in Istanbul: protestatarii se lupta cu forțele de ordine

12:56, 01.05.2024 - Grupuri care incercau sa intre in Piața Taksim din Istanbul au atacat baricada Poliției. Din imaginile aparute pe rețelele de socializare se poate observa cum manifestanții lovesc forțele de ordine.Peste 42.

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

Pachet suspect, in centrul capitalei. Ce spun forțele de ordine

10:30, 19.03.2024 - In aceasta dimineața, la ora 08:30, Poliția a fost sesizata in legatura cu faptul ca in centrul capitalei, intr-o urna pentru gunoi, a fost observat un pachet suspect. Șefa Serviciului de presa al Poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Noi.md ca la fața locului s-a deplasat un echipaj…

Proteste violente in Polonia! Fermierii au ars drapelul UE și s-au batut cu forțele de ordine / Video

20:25, 06.03.2024 - Proteste violente in Polonia! Fermierii au ars drapelul UE și s-au batut cu forțele de ordine / VideoMii de agricultori polonezi au iesit miercuri din nou in strada in capitala Varsovia la un protest care a degenerat in violente si care creste presiunea asupra guvernului condus de Donald Tusk, pe…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?