Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băutul în cuplu poate prelungi durata relației, dar și a vieții. Explicațiile cercetătorilor

Publicat:

Bautul alaturi de partenerul de cuplu te poate face sa traiești și sa iubești mai mult. In plus, daca relația se afla intr-un impas, un strop de alcool ar putea fi raspunsul, potrivit unui studiu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au facut terapie de cuplu la inceputul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi in relația lor: „Ne-am dat seama ca...”

18:40, 11.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia…

Noua soluție pentru podul Garibaldi: demolare, urmata de costruirea unui nou pod/Circulația va fi inchisa pe perioada lucrarilor, timp de mai multe luni/Se estimeaza zacaminte de sare care ar putea prelungi durata șantierului

11:10, 10.04.2024 - Continue reading Noua soluție pentru podul Garibaldi: demolare, urmata de costruirea unui nou pod/Circulația va fi inchisa pe perioada lucrarilor, timp de mai multe luni/Se estimeaza zacaminte de sare care ar putea prelungi durata șantierului at Info real.

Descoperiri revelatoare: Un medic a marturisit ce se intampla cu trupul nostru inainte de deces

17:55, 08.04.2024 - Primul semn: Scaderea energieiPotrivit Dr. Mannix, primul indiciu ca viața se apropie de sfarșit este o scadere vizibila a energiei corporale. Aceasta etapa este comparata cu un telefon mobil vechi al carui acumulator nu se mai incarca, un semn ca trupul incepe sa iși reduca semnificativ activitațile…

SECRETUL LONGEVITAȚII Cum influențeaza grupa de sange durata vieții

09:45, 04.04.2024 - Cu toate acestea, deoarece numarul persoanelor cu grupa 4 este limitat, nu exista suficiente date pentru a trage concluzii generale despre perspectivele lor de viața. The post SECRETUL LONGEVITAȚII Cum influențeaza grupa de sange durata vieții first appeared on Informatia Zilei .

Horoscop sambata, 23 martie. Nativii care trec intr-o alta etapa a relației de cuplu. Ce zodii au parte de reușite

21:05, 22.03.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 24 martie 2024, aduce reușite pentru doua dintre zodii, iar nativii alteia trec intr-o alta etapa. Lorina, astrologul Click!, are insa predicții pentru toate semnele zodiacale.

Știrile Antena Stars. Emma de la Zu și Tavi Colen, 14 ani de relație. Secretele celor doi pentru a forma un cuplu de durata: ”Trebuie sa fie mai mult decat iubire” / VIDEO

18:05, 22.02.2024 - Emma de la Zu și Tavi Colen au o relație frumoasa de 14 ani și se iubesc nebunește. Cei doi au mai multe secrete pentru a pastra armonia in cuplu, chiar și dupa atația ani și reușesc sa se ințeleaga perfect.

Divorț rasunator in familia regala? Dupa 4 ani de casatorie, celebrul cuplu pune punct relației

19:40, 09.02.2024 - Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam s-ar fi desparțit dupa patru ani de casnicie, anunța mai multe publicații din Franța, citate de elle.ro . Zvonurile au aparut saptamana trecuta, insa celebrul cuplu nu a confirmat inca știrea.


Ce parere ai despre aceasta stire?