Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bashar al Assad, amenințat cu moartea: „Israelul îl va lichida și îi va răsturna regimul”

Publicat:

, ministrul israelian al Energiei, a declarat, luni, ca Israelul il va ”lichida” pe presedintele Siriei, Bashar al-Assad, daca acesta va permite Iranului sa isi extinda operatiunile din Siria, informeaza site-ul agentiei de presa Reuters.

Israelul nu s-a implicat pana acum in razboiul civil din Siria. Daca presedintele Bashar al-Assad va continua sa permita Iranului sa efectueze operatiuni pe teritoriul sirian, Israelul il va lichida si ii va rasturna regimul”, a declarat ministrul israelian al Energiei.

va permite Iranului sa foloseasca baze militare…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teheranul investigheaza un atac cu drona lansat pe timpul noptii

04:21, 21.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului a declarat vineri ca Teheranul investigheaza un atac de peste noapte asupra tarii, adaugand ca pana acum nu a fost dovedita o legatura cu Israelul, informeaza Rador Radio Romania.

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea

06:55, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone si rachete, a declarat ieri seful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters. El a vorbit de la Baza Aeriana Nevatim, care a inregistrat unele pagube in urma atacului iranian, care a venit…

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Regimul iranian comite acte de piraterie, a spus ministrul israelian de externe

17:05, 13.04.2024 - Autoritatile de la Teheran comit acte de piraterie și ar trebui sa fie sancționate pentru aceasta, a declarat sambata ministrul israelian de externe, Israel Katz, dupa ce Garda Revoluționara iraniana a confiscat un cargou avand legatura cu Israelul in Stramtoarea Hormuz.

VIDEO| Iranul acuza SUA ca ar fi aprobat atacul din Damasc

06:35, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei. Raidul a distrus consulatul iranian…

Israelul le promite SUA ca va folosi armele americane doar in conformitate cu legislatia internationala

18:25, 15.03.2024 - Ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, a promis intr-o scrisoare adresata guvernului american ca va folosi armele furnizate de SUA numai in conformitate cu legislatia internationala, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a oficialului israelian.


Ce parere ai despre aceasta stire?