Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul acuzat că şi-a decapitat şeful a recunoscut fapta! De ce a comis crima

Publicat:

(35 de ani), le-a spus anchetatorilor ca nu a avut legaturi cu gruparile islamista si sustine ca era furios pentru ca se certase cu sotia lui si cu fostul sef, informeaza Reuters.

Barbatul a fost arestat vineri dimineata, la uzina din apropiere de Lyon, dupa ce a provocat o explozie intrand cu masina intr-o zona in care se aflau lichide inflamabile. Fostul sau seful sau, patronul unei firme de livrari, a fost gasit decapitat in aceeasi zi.

Potrivit autoritatilor franceze, Salhi ar avea legaturi cu medii islamiste si ar fi mers in in…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale avocatei in cazul crimei de la Botoșani. Barbatul și-a recunoscut fapta și risca inchisoare pe viața

15:10, 26.05.2024 - Botoșaneanul acuzat ca și-a violat și ucis nepoata de numai opt ani a recunoscut fapta. Avocatul barbatului spune ca acesta risca inchisoare pe viața, fiind acuzat de trei infracțiuni foarte grave. Suspectul, arestat preventiv, a marturisit ca a comis crima la beție și ca este cuprins de remușcari.

SUA si UE, noi sanctiuni impotriva Iranului

06:55, 17.04.2024 - UPDATE Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca „se asteapta” ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand, scrie AFP. „In zilele urmatoare, Statele Unite vor impune noi sanctiuni vizand Iranul,…

Crima din Dambovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

20:01, 13.04.2024 - Turcul arestat pentru ca a ucis o femeie de 38 de ani, a transat-o si a aruncat-o pe un camp de pe autostrada, si-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor ca aceasta ii datora bani si a lovit-o cu un scaun, dar ca nu voia s-o omoare.

Cetațeanul turc acuzat ca a ucis o femeie și i-a aruncat trupul langa A1 și-a recunoscut fapta. Ce le-a spus polițiștilor

22:45, 12.04.2024 - Cetateanul turc suspectat ca a ucis o femeie și apoi i-a aruncat trupul pe un camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. El și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor acum a comis crima. 

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

Iubitul studentei de la Medicina, acuzat ca a ucis-o pe Andreea, va fi arestat pentru 30 de zile. Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta

17:21, 23.03.2024 - Astazi, iubitul studentei de la Medicina, acuzat ca a ucis-o pe Andreea, a fost adus in fața magistraților de la Tribunalul Timiș. Mirel Dragomir iși va petrece urmatoarele 30 de zile in arest și și-a recunoscut fapta.

Noul președinte finlandez Alexander Stubb vrea o adevarata forța de descurajare nucleara: „Era de dupa Razboiul Rece s-a incheiat, odata cu atacul Rusiei asupra Ucrainei”

19:50, 01.03.2024 - Noul președinte al Finlandei, Alexander Stubb, a declarat ca postura de descurajare nucleara a NATO trebuie sa fie una reala pentru țara sa, dupa ce a fost investit vineri, 1 martie, in funcție in urma caștigarii alegerilor prezidențiale din 11 februarie, informeaza Reuters."Aș porni de la premisa ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?