Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barbatii au si ei nevoie de afectiune. Iata cateva sfaturi

Publicat:

Psihologii spun ca diverse forme ale afectiunii in public va pot apropia si mai mult. Nu numai asta, practic va vor si ajuta sa ajungeti sa va cititi gandurile reciproc… si nu trebuie sa va puneti in situatii jenante pentru a culege roadele.
Dovezile publice de afectiune s-au pricopsit cu o reputatie proasta, si e de inteles de ce. Cine vrea sa vada un cuplu jucand hockey cu amigdalele ziua-n amiaza mare?
Si, ca sa fim sincere, toate am trecut prin umilinta publica de a i se fi zis, mai in gluma mai in serios, "Luati-va, bai, o camera!".
Dar un nou studiu realizat de Universitatea…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ești un geniu daca gasești pasarea ascunsa in imagine in doar 7 secunde. Puțini oameni au reușit

16:21, 24.04.2024 - Mare atenție la testLa o prima vedere, sarcina poate parea simpla, dar pe masura ce timpul trece, dificultatea crește. Iluzia optica include o bufnița abil camuflata printre nuanțele variate și formele neregulate ale pietrelor. Pentru mulți, aceasta provocare se transforma rapid dintr-un joc amuzant…

Cercetatorii au descoperit ceva neobișnuit pe Jupiter: se intampla la fiecare patru ani

03:05, 13.03.2024 - Jupiter este emblematic, cu vartejurile sale de apa și vapori de amoniac care ii caracterizeaza suprafața exterioara și cu Pata Roșie Uriașa, o furtuna gigantica care ii strabate fața. Dar misterele sale abunda - cum ar fi campul magnetic ciudat și asimetric al lui Jupiter, care are o zona puternica…

Ce legatura exista intre perne și accident vascular cerebral mortal? Experții au elucidat misterul: afla daca ești in pericol

19:00, 28.02.2024 - Utilizarea pernelor in stil „shogun” poate face ca evenimentul medical ucigaș, AVC-ul sa fie mai probabil din cauza modului in care gatul se indoaie, au descoperit cercetatorii japonezi. Așadar, dormitul pe perne inalte ar putea crește riscul de accident vascular cerebral, sugereaza cercetatorii.Pernele…

Ce legatura exista intre perne și accident vascular cerebral mortal? Experții au elucidat misterul: afla daca ești in pericol

14:41, 28.02.2024 - Utilizarea pernelor in stil „shogun” poate face ca evenimentul medical ucigaș, AVC-ul sa fie mai probabil din cauza modului in care gatul se indoaie, au descoperit cercetatorii japonezi. Așadar, dormitul pe perne inalte ar putea crește riscul de accident vascular cerebral, sugereaza cercetatorii.Pernele…

Un nou antibiotic capabil sa distruga bacteriile rezistente

20:00, 19.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Harvard au anunțat crearea unui nou antibiotic eficace in combaterea bacteriilor rezistente la medicamente. In studiile de laborator, cresomicina, numele noului antibiotic, a demonstrat ca poate ucide bacterii rezistente la medicamente, agenții patogeni  extrem de periculoși…

Va salva milioane de vieți

10:50, 19.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente prezent. Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale sa fie ineficiente impotriva…

Un nou antibiotic sintetic, dezvoltat de Harvard, ar putea salva milioane de oameni de la infectii mortale

18:35, 18.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente prezent, potrivit news.ro Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?