Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat de 60 de ani, arestat pentru că a agresat sexual şi violat mai multe fete la şedinţe foto

Publicat:

Un barbat in varsta de 60 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru ca ar fi agresat sexual si violat mai multe tinere, printre ele fiind si minore, in timpul sedintelor foto, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presa, in perioada 9-10 noiembrie, politistii din cadrul Biroului de au fost sesizati de patru tinere cu varste cuprinse intre 16-29 ani, despre faptul ca, in perioada septembrie-octombrie, ar fi fost agresate sexual in timp ce se aflau intr-un imobil al unui barbat din Iasi, unde au mers pentru a efectua sedinte foto.

In cauza…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat din Arad, pastor in comunitarea sa, a fost arestat dupa ce și-ar fi violat cele trei fiice timp de 16 ani

13:00, 26.02.2024 - Un barbat de 48 de ani din judetul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca, timp de 16 ani, si-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majora, s-ar fi destainuit unor colegi, iar astfel Politia a deschis o ancheta, scrie News.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?