Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Pe gheaţa asta conduci cu 80 km pe oră?”. Răspunsul te va amuza copios

Publicat:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca iți pregatim zilnic cele mai bune banc-uri. Pentru aceasta zi de miercuri ar trebui sa citești urmatoarele glume extrem de tari. Iata ce banc-uri sa impartașești cu cei mai dragi oameni ție!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

ce alege intre whiskey și șpriț/ VIDEO

10:55, 27.04.2024 - Fostul președinte al Romaniei, Traian Basescu, ne obișnuise cu stilul sau extrem de popular, dar și cu petrecerile la care participa, inclusiv in timpul mandatului prezidențial. In cadrul unei emisiuni la Prima News, fostul președinte a fost intrebat ce prefera intre whiskey și șpriț. Raspunsul lui…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: "Tata, ma lași sa ma duc la majorat la Andrei?" Raspunsul te va amuza

11:30, 17.04.2024 - Specialiștii spun ca rasul este bun pentru sanatate. Momentele de ras zgomotos ne elibereaza, de asemenea, tensiunea din mușchi. Acest lucru duce la mai multe beneficii. Ia-ți o pauza și citește bancurile de mai jos și incearca sa te binedispui.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: „De ce nu lucrezi?”. Raspunsul te va amuza

10:45, 24.03.2024 - Este duminica, așa ca trebuie sa te bucuri din plin de ultima zi de saptamana! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?