Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: “Logica popoarelor privind canicula” Gluma care te va amuza teribil

Publicat:

O saptamana și o zi buna va incepe intotdeauna cu un banc bun, așa ca redacția SpyNews.ro iți propune sa te amuzi teribil in timp ce citești randurile de mai jos. Afla și tu care e logica popoarelor atunci cand vine vorba despre canicula. Gluma te va amuza teribil

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.

Cum ar arata Delia daca ar fi fost barbat. Gluma care i-a amuzat teribil pe fanii vedetei: „Era jale!”. Ce i-a scris Emil Rengle

17:45, 25.03.2024 - Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țara, ce se bucura de un succes fascinant. Este apreciata pentru talentul ei, dar și pentru felul in care arata, fiind foarte atenta la imaginea ei. Se pare ca fanii ar fi apreciat-o și daca era barbat, așa cum reiese din ultima gluma […] The…

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

Banc: „Vorbesc doi mosi trecuti de 70 de ani”. Continuarea te va amuza teribil

11:20, 12.03.2024 - Discuțiile dintre barbați legate de soțiile lor se pot dovedi amuzante, așa cum este și cazul bancului de astazi, atunci cand doi batrani stau de vorba despre partenerele lor. Gluma care te va amuza teribil.

Banc: "Ion și capra vecinului arab". Gluma care te va amuza teribil

08:51, 09.02.2024 - Este din nou Vvineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita la locul de munca, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final…


Ce parere ai despre aceasta stire?