Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Draga mea, ce-ai mai slăbit! Cum ai făcut?”. Glumele care stârnesc hohote de râs

Publicat:

E ultima zi de weekend, așa ca ar trebui sa te relaxezi, sa pui mai mult accent pe tine și pe starea ta și, de ce nu, sa te rasfeți cu o serie de bancuri care, cu siguranța, vor starni hohote de ras. Nu uita sa le impartașești și cu familia sau cu prietenii tai!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Raspunsul te va face sa razi in hohote 

16:10, 10.05.2024 - Cui nu-i plac glumele bune? Daca ai nevoie de cateva minute in care sa iți schimbi dispoziția și sa te binedispui, atunci ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos iți vor aduce zambetul pe buze.

Actiunile Novo Nordisk, producatorul medicamentului pentru slabit Wegovy, au scazut vineri cu 2,5%, continuand declinul de joi, determinat de rezultatele financiare

07:55, 04.05.2024 - Compania a raportat ca vanzarile pentru tratamentul sau injectabil pentru slabit Wegovy au crescut de peste doua ori, la peste 9,38 miliarde de coroane daneze (1,4 miliarde de dolari). Novo Nordisk, care produce, de asemenea, tratamentul pentru diabet Ozempic, a spus ca cresterea vanzarilor a compensat…

Banc: „Daca am bani, ii dau pe bautura...”. Glumele care te vor face sa razi in hohote

12:31, 01.05.2024 - Este 1 Mai, așa ca trebuie sa te bucuri din plin de aceasta zi libera! Daca vrei sa razi pe cinste, dar nu știi ce sa faci, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam cateva bancuri care te vor amuza pe cinste.

Banc: „De ce esti asa de nervos?”. Gluma iți va face ziua mai buna

11:15, 27.04.2024 - Este weekend și este momentul pentru puțina distracție! Glumele au rolul de a ne face sa ne simțim bine și ne vor aduce multa bucurie in viața! Indiferent de momentul in care ne aflam, un banc amuzant va schimba dispoziția generala.

Banc: „Draga, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:55, 10.04.2024 - Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Fii barbata, Zoe! Razbeste pan’ la urma Domnul Goe

00:10, 05.04.2024 - Florin Tanasescu Citesc Monitorul Oficial (Mof) si plang. Barbierul din Sevilla – cu viza de flotant in Romania – a fost revocat din functia de vice la pacanele. „Atunci cand mi s-a dat o sarcina, am dus-o pana la capat”, a zis biata victima a sistemului. Iar noi o credem. Mai ales ca, pe surse, se…

Sarbatoare 3 aprilie: Un important sfant e pomenit in calendarul ortodox in aceasta data. Care e povestea sa

07:00, 03.04.2024 - OrtodoxeSfanta si Marea Marti (Denie); Sf. Cuv. Nichita Marturisitorul si IlirieGreco-catoliceSf. cuv. Nichita MarturisitorulRomano-catoliceSs. Alois Scrosoppi, pr.; Sixt ISfantul Cuvios Nichita Marturisitorul este pomenit in calendarul crestin ortodox la 3 aprilie.A trait in perioada iconoclasmului…

Banc: „Cerere in casatorie”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:35, 27.03.2024 - Pentru ca este miercuri și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?