Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Dacă am bani, îi dau pe băutură...”. Glumele care te vor face să râzi în hohote

Publicat:

Este 1 Mai, așa ca trebuie sa te bucuri din plin de aceasta zi libera! Daca vrei sa razi pe cinste, dar nu știi ce sa faci, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam cateva bancuri care te vor amuza pe cinste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Raspunsul te va face sa razi in hohote 

16:10, 10.05.2024 - Cui nu-i plac glumele bune? Daca ai nevoie de cateva minute in care sa iți schimbi dispoziția și sa te binedispui, atunci ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos iți vor aduce zambetul pe buze.

Ce este svartul? Bucurestenii din perioada interbelica il adorau, bautura avea ceva special. Unde se gasea

20:45, 26.04.2024 - Bucureștenii din perioada interbelica iubeau aceasta bautura! Era consumata o singura data pe zi, dimineața, la prima ora și starnea multe discuții aprinse. In plus, nu costa foarte mult – cat o amandina cu ciocolata. Ce este șvarțul și unde putea fi gasit, poți afla in continuare. Ce este șvarțul,…

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: „Draga, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:55, 10.04.2024 - Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Restaurantele vor fi obligate prin lege sa dea gratis clienților aceasta bautura. Nu vor mai avea voie sa ceara niciun leu

14:05, 20.03.2024 - Restaurantele, barurile și cantinele vor fi obligate, prin lege, sa le ofere apa potabila clienților care vor cere asta. Legea vizeaza și companiile de catering, care vor fi nevoite sa le puna la dispoziție apa de la robinet celor care vin sa isi ridice comenzile.Proiectul de lege a primit…

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Bautura care iși detoxifica organismul. Se consuma dimineața, dupa trezire

20:55, 23.02.2024 - O bautura importanta te ajuta sa-ți cureți intregul organism. Are un efect bun pentru detoxifiere, și este benefic pentru sanatatea intregului corp. Iata ce trebuie sa consumi in fiecare dimineața.

Mama lui Gabi Stangau a plans in hohote la inmormantarea lui. Femeia și-a pierdut fiul, dupa ce soțul ei a murit / VIDEO

08:40, 22.02.2024 - Imagini dureroase de la inmormantarea lui gabi Stangau! Mama artistului a fost distrusa de durere și nu s-a putut opri din plans. Femeia și-a pierdut fiul dupa ce soțul ei a murit, iar acest lucru a copleșit-o. Livia a plans in hohote la inmormantarea fiului ei.

Cuvinte cheie:

hohote cinste bautura glumele

Ce parere ai despre aceasta stire?