Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 trucuri ca să nu îmbâcsești toată casa de miros când prăjești pește

Publicat:
4 trucuri ca să nu îmbâcsești toată casa de miros când prăjești pește

Gatitul peștelui nu mai este o problema și il poți manca așa cum iți place, fara sa mai fii nevoit/nevoita sa il bagi doar la cuptor ca sa nu emane miros puternic și neplacut in casa. Iata ce poți face ca sa mananci fara probleme preparatul de care iți este pofta:1. Folosește hartie de coptPoate nu te-ai fi gandit ca o poți folosi și in tigaie, dar ea nu este destinata exlusiv utilizarii in cuptor. Iata cum trebuie sa procedezi: spala bine peștele și lasa-l la scurs pe șervețele. Intr-un bol amesteca o jumatate de cana de faina, 2 lingurițe de sare și un praf de zahar, apoi da peștele prin amestecul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cat se ține peștele la cuptor in folie

16:55, 03.06.2024 - Sa gatim peștele la cuptor in folie este o practica veche și foarte la indemana pentru mulți dintre noi. De asemenea, peștele gatit in folie iși pastreaza aroma, nutrienții și ramane suculent. Descopera care sunt avantajele și dezavantajele acestei practici și cateva rețete delicioase de pește la cuptor.Despre…

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leaga carnea tocata

15:50, 17.05.2024 - Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet…

Ce sunt „proteinele slabe” și din ce alimente le poți obține

13:45, 23.04.2024 - Recomandarile de a manca „proteine slabe” vin din toate direcțiile in aceste zile. Dar ce inseamna asta, mai exact? Cu siguranța, cand ne gandim la „slab” ne gandim la „cu conținut scazut de grasimi”. Dar, in realitate, „proteine slabe” este o descriere stangace pentru „surse sanatoase de proteine”,…

Sfaturi practice in bucatarie. Cum sa dezgheți carnea rapid. Reguli de aur

21:20, 21.04.2024 - Este important sa o faci corect pentru a evita riscul contaminarii sau degradarii carnii. Iata cateva sfaturi despre cum sa dezgheți carnea rapid și ce greșeli sa eviți.Congelarea alimentelor: Reguli de aurIn zilele noastre, congelarea alimentelor a devenit un gest automat, este inainte de toate o metoda…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Cit costa fructele, legumele, carnea și peștele la Piața Centrala din Chișinau?

17:20, 26.03.2024 - Administrația Pieței Centrale din Chișinau a publicat pe pagina sa de socializare noi date privind prețurile produselor agricole comercializate in piața, din care cetațenii pot trage singuri concluzia care produse s-au scumpit și care s-au mai ieftinit la piața din capitala in ultimele zile, transmite…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Cinci trucuri ca sa gatesti gustos si hranitor

14:35, 15.03.2024 - Oricine poate invata sa prepare feluri de mancare gustoase si sanatoase cu un strop de rabdare si putina creativitate. Gatitul nu trebuie sa fie o activitate care te seaca de energie sau iti consuma timp pretios, dimpotriva. Te poti bucura de gatit atunci cand alegi preparatele potrivite pentru tine…


Ce parere ai despre aceasta stire?