Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Doi prieteni se întâlnesc”. Continuarea te va face să râzi cu lacrimi

Publicat:

Bancurile ne ofera mereu o stare de bine, iar daca sunt citite la inceputul unei zile, vor avea un efect și mai bun. In drumul spre birou sau chiar de fața cu ceilalți colegi le puteți citi pentru o porție sanatoasa de ras.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "In parc, doi indragostiți se imbrațișeaza..." Continuarea te va amuza teribil

21:20, 12.05.2024 - Bancurile bune imbunatațesc orice conversație, fie ca razi cu un prieten sau cu familia. De la cele mai bune glume pentru adulți pana la glumele zilei, in acest articol vei regasi bancuri pentru toata lumea, așa ca te poți simți bine sa le citești și sa le impartașești cu cei din jur.

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: „Eu sunt vegan second-hand”. Continuarea de va face sa razi cu lacrimi

14:25, 28.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi ce sa faci? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri amuzante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”O blonda calatorea cu avionul spre Paris”. Continuarea glumei va starni hohote de ras

21:15, 09.03.2024 - Bancurile sunt necesare pentru o viața buna și ne fac sa zambim des. Indiferent de momentul in care ne aflam, o gluma spusa, va starni hohote de ras și va detensiona atmosfera, creand un mediu placut.

Celebra bucatareasa Jamila, in lacrimi dupa procesul "Eclerul la tava": Am primit un val de ura pentru ceva ce nu am inceput eu

17:11, 03.03.2024 - "Imi este greu pentru ca am primit un val de ura pentru ceva ce nu am inceput eu", a spus Jamila, intr-un video postat pe rețelele sociale."Niciodata nu am vrut sa fiu implicata intr-un scandal", a aratat celebra vloggerița culinara, dupa procesul lung de cinci ani cu bloggerul Laura Laurențiu.Magistrații…


Ce parere ai despre aceasta stire?