Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „50 de lei, pentru două minute de muncă?” Răspunsul te va amuza teribil

Publicat:

In acesta dimineața, redacția SpyNews.ro iți propune sa te destinzi citind cateva bancuri! O doza de ras nu strica nimanui, nu-i așa? Ca sa iți incepi ziua bine, este timpul sa zambești. Cum? Bancurile te vor scoate din orice stare proasta daca nu te-ai trezit prea bine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: „Draga, e ziua mea, unde e cadou meu?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:55, 10.04.2024 - Nu uita ca rasul este foarte important, așa ca trebuie sa te bucuri zilnic de momente relaxante. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile. Bancurile amuzante care te vor face sa razi pe cinste.

Banc: „De ce nu lucrezi?”. Raspunsul te va amuza

10:45, 24.03.2024 - Este duminica, așa ca trebuie sa te bucuri din plin de ultima zi de saptamana! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Cei mai norocoși romani! Cine va primi PENSIE dupa doar 5 ani de munca

08:40, 19.03.2024 - Pensie pentru 5 ani de munca. Acest lucru este posibil pentru romanii din Germania! Accesul la pensie este legat de contribuția la fondul de pensii pe o perioada de cel puțin 5 ani. Deși aceasta este o cerința esențiala, nu este suficienta pentru a primi pensia imediat. O alta condiție importanta este…

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

Banc: "Șeful catre angajat: Am observat ca motai in timpul sedintelor..." Continuarea te va amuza teribil

20:30, 16.03.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: „Doi olteni, Ion și Gheorghe voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom”. Discuția dintre cei doi te va amuza teribil

18:20, 28.01.2024 - Daca vrei sa te delectezi cu o serie de bancuri care iți vor aduce zambetul pe buze, iți prezentam cele mai tari glume care iți vor face seara mai frumoasa. Iata care sunt bancurile pe care le poți impartași cu cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?