Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiat omorât de tată, într-un sat din Vaslui. Andrei a fost ucis pe când ajuta la tăiatul porcului

Publicat:

Un barbat din Vaslui și-a ranit mortal fiul pe fondul consumului de alcool și al unor probleme psihice netratate. Baiatul era maltrat de tatal sau de ani de zile, care de multe ori il batea fara motiv.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chinul lui Andrei, baiatul de 14 ani omorat de tata intr-un sat din Vaslui. Pedeapsa minora primita de criminal

16:45, 30.04.2024 - Un barbat din Vaslui și-a ranit mortal fiul pe fondul consumului de alcool și al unor probleme psihice netratate. Baiatul era maltrat de tatal sau de ani de zile, care de multe ori il batea fara motiv.

Cluj - Un tanar vinde oua pentru a-și ajuta fratele grav bolnav! Povestea lui Andrei și a mamei Valentina este emoționanta - FOTO

21:30, 06.04.2024 - Un tanar din Cluj vinde oua și miere pentru a-și ajuta fratele bolnav de cancer.”Am trecut de 2 ori pe langa Andrei, tanarul din imagine care vinde oua și miere… a 3-a oara cand am trecut pe langa el am hotarat sa opresc și astfel i-am aflat povestea.Andrei este un tanar cu handicap, care a fost abuzat…

Arest pentru șoferul de 17 ani, care a provocat accidentul cu cinci raniți de la Vaslui. Conducea mașina prietenei sale, studenta la Medicina

16:45, 29.03.2024 - Baiatul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in timp ce prietena lui, studenta la Medicina care l-a lasat sa conduca mașina personala și a luat asupra ei vina producerii accidentului, a fost plasata in arest la domiciliu.

Un elev de 16 ani și-a șantajat și amenințat colegul la școala, in Vaslui. Baiatul a fost plasat sub control judiciar

12:15, 21.03.2024 - Un elev din Vaslui a ajuns pe mana polițiștilor, dupa ce și-a șantajat și amenințat un coleg, in timp ce se aflau la școala. Baiatul a fost plasat sub control judiciar, iar oamenii legii continua cercetarile in cazul lui. Iata cum a pornit conflictul dintre cei doi.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.

Tanarul de 23 de ani, din Braila, care si-a omorat iubita de 16 ani, dupa ce s-a urcat beat la volan, a fost retinut. Ce risca individul

09:50, 04.03.2024 - Baiatul in varsta de 23 de ani, din Braila, care si-a omorat iubita de 16 ani, dupa ce s-a urcat la volanul autoturismului sub influența alcoolului, a fost retinut. Iata ce risca acum individul!

Judecatoarea care a intrebat daca Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu, se afla in sala, a mai fost sancționata. Ce greșeli a facut in alte dosare importante

08:55, 23.02.2024 - Au aparut informații revoltatoare despre judecatoarea din Mangalia, care a intrebat daca și Sebi Olariu se afla in sala, deși acesta a fost ucis de Vlad Pascu in accidentul pe care urma sa il judece. Aceasta a mai fost sancționata in trecut, dupa ce a facut greșeli in alte dosare importante.

Ucigașul din Craiova, care a omorat-o cu sange rece pe Melisa, in Gradina Botanica, afla ce pedeapsa va primi. Colegii fetei fac proteste: ”Mana unei fiare”

11:45, 01.02.2024 - Este o zi importanta pentru criminalul din Craiova. Baiatul care a ucis-o cu sange rece pe Melisa afla ce pedeapsa va primi din partea judecatorilor. Tanara a fost injunghiata mortal in Gradina Botanica, in timp ce se afla alaturi de prietenul ei. Colegii fetei fac proteste in fața tribunalului.


Ce parere ai despre aceasta stire?