Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion rusesc dispărut de pe radare

Publicat:

Un avion rus de tip Ilyushin II-76 care participa la o misiune de stingere a unui incendiu in apropiere de orașul Irkutsk din Rusia a disparut de pe radare, cand se afla la o altitudine de aproximativ 3.000 de metri, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Macron critica Rusia, dar importa gaz rusesc

13:20, 12.04.2024 - Președintele Frantei, Emmanuel Macron, critica Rusia și regimul lui Vladimir pentru agresiunea asupra Ucrainei, țara sa cumpara mai mult gaz rusesc decit orice alt state din UE. Franta a platit Rusiei peste 600 de milioane de euro in acest an pentru gaz natural lichefiat (GNL). Importurile masive de…

Voluntar care i-a ajutat pe refugiați ucraineni, mort intr-un centru de detenție preventiva rusesc

13:21, 09.04.2024 - Aleksandr Demidenko, un voluntar din Belgorod, Rusia, care i-a ajutat pe refugiații ucraineni sa se intoarca acasa, a murit intr-un centru de detenție preventiva din Rusia.Decesul s-a inregistrat pe 5 aprilie, dar despre deces s-a aflat abia pe 8 aprilie, scrie OVD.Info.

Ultimatum rusesc catre Ucraina: predarea imediata a celor acuzați de acte teroriste

02:40, 01.04.2024 - Rusia cere Ucrainei sa predea toate persoanele pe care le considera implicate in "actele teroriste" comise in tara, informeaza Rador Radio Romania. Rusia cere Ucrainei sa predea toate persoanele pe care le considera implicate in actele teroriste comise in tara, inclusiv șeful Serviciului de Securitate…

Polonia, in alerta: un avion rusesc a ajuns in spațiul aerian al țarii. Atac masiv cu drone și rachete asupra Ucrainei

11:45, 24.03.2024 - Reprezentanții militari polonezi au acuzat chiar ca una dintre rachetele rusești a patruns in apropierea regiunii Lublin, și a ramas acolo aproximativ un minut. Intre timp, Kievul a fost zguduit de mai multe explozii dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene. De altfel, toata Ucraina a fost plasata…

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Atac rusesc la Odesa, la 150 de metri de locul pe unde au trecut Zelenski si premierul Greciei

21:05, 06.03.2024 - Rusia a lansat un atac la Odesa in timpul vizitei pe care presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si oaspetele sau, premierul grec Kyriakos Mitsotakis, o faceau, miercuri, in orasul din sudul Ucrainei. O racheta a aterizat la 150 de metri de cele doua delegatii, scrie news.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?