Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbuşit în junglă, a dispărut subit de pe radare. Epava a fost găsită, o echipă specială cercetează cutia neagră

Publicat:

Un avion de lupta care participa la un exercitiu s-a prabusit in munti. Din pacate, pilotul a murit, desi avea peste 730 de ore de zbor pe F16.

Mai mult, in 2013, maiorul -ting reusise sa se catapulteze inainte a un F16 sa se prabuseasca in mare-

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Buzau! Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit / FOTO

16:20, 17.05.2024 - Un incident aviatic a avut loc pe Aerodromul Spataru din Buzau, unde un avion AN-2, utilizat pentru antrenamentele parașutiștilor, s-a prabușit. Deși aeronava era scoasa din uz de peste un deceniu, aceasta era inca folosita pentru zboruri de instruire.

Dispozitivul care devine obligatoriu la masini, din 6 iulie. Datele inregistrate de „cutia neagra”

15:35, 28.04.2024 - Din 6 iulie, conform noilor reglementari europene, un nou dispozitiv devine obligatoriu pentru mașini. Acest dispozitiv, inspirat din tehnologia aviației, va inregistra informații relevante in cazul unui accident auto. Noile reglementari impun instalarea unei „cutii negre” in toate autovehiculele, similara…

”Cutia neagra” pentru mașini, obligatorie din iulie. Ce reprezinta ea, de fapt, și de ce unii o considera controversata

15:20, 20.04.2024 - Incepand din vara acestui an, pe toate mașinile noi va fi instalata așa-numita ”cutie neagra”. Masura vine ca urmarea a regulilor impuse la nivel european, dar mulți considera ca acest dispozitiv este unul controversat. Iata ce reprezinta el, de fapt, și la ce poate fi de ajutor. Event Data Recorder…

Anunț important pentru șoferi! „Cutia neagra”, obligatorie! La ce ajuta, de fapt

13:16, 20.04.2024 - O schimbare semnificativa se profileaza in lumea conducatorilor auto din Europa, deoarece autoritațile impun o noua regula obligatorie pentru toți șoferii: instalarea „cutiei negre” in vehicule.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Misterul ”Nemesis”: a fost gasita corabia care a disparut fara urma acum 100 de ani

23:35, 28.02.2024 - De mai bine de 100 de ani cercetatorii nu au reușit sa localizeze epava corabiei Nemesis, de 73 de metri lungime, in ciuda faptului ca echipajul unui alt vas care a fost prins de furtuna, a vazu-o ultima data in apropiere de Wollongong. Organizația Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation…


Ce parere ai despre aceasta stire?