Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AVERTISMENTUL IGSU pentru evitarea situațiilor excepționale, în timpul condiţiilor meteo nefavorabile

Publicat:

Moldovenii sunt indemnati sa fie atenti atunci cand aprind focul in soba sau alte surse de incalzire, sa respecte regulile antiincendiare pentru evitarea incendiilor și intoxicațiilor cu monoxid de carbon.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Se amana Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana, judetul Constanta

14:06, 30.04.2024 - Edilulul de la Cumpana a facut un anunt de ultim moment Este vorba despre Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana. Din cauza conditiilor meteo actuale si a prognozei zilei de maine, suntem nevoiti sa amanam Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Romanii, informați prin SMS cand le expira pașaportul. Noul serviciu pemite evitarea situațiilor ce pot duce la anularea unei calatorii.

15:00, 27.03.2024 - Posesorii de pașapoarte vor fi inștiințați prin mesaj pe telefon cu 6 luni inainte de expirare a documentului de calatorie, aspect ce va reduce riscul anularii unor calatorii din motive birocratice.

Centrul Infotrafic: Autostrada A2 Bucuresti-Constanta si alte artere rutiere. Situatia traficului in aceasta dimineata

08:16, 13.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia oprita ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei…

SUA: „Timpul preseaza” pentru Ucraina. Avertismentul presedintelui Joe Biden

22:10, 06.02.2024 - „A sustine acest proiect de lege inseamna opozitie fata de Putin. Respingerea inseamna sa facem jocul presedintelui rus”, a spus liderul democrat cu privire la un text prezentat duminica de Senatul american, care prevede deblocarea de noi ajutoare atat pentru Ucraina cat si pentru Israel precum si inasprirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?