Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment ANM! Se circulă în condiții de ninsoare pe mai multe drumuri din țară. Lista zonelor unde depus un strat consistent de zăpadă

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un anunț de ultima ora. Specialiștii au anunțat ca se circula in condiții de ninsoare pe mai multe drumuri din țara. Iata ce recomandari au facut autoritațile in privința șoferilor care pleaca la drum in zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Se intoarce zapada. ANM a emis o notificare privind condițiile meteorologice nefavorabile in intreaga țara

14:45, 19.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis, in ziua de marți, o avertizare cu privire la condițiile meteorologice nefavorabile, care includ precipitații ușoare, insa și ninsori in zonele montane, insoțite de rafale de vant, valabila pana joi seara, pe intreg teritoriul țarii.…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Avertisment ANM! Un anticiclon puternic a fost anunțat in Romania. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare

16:11, 16.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 16 februarie 2024, o avertizare de anticiclon puternic in țara noastra. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare. Iata zonele afectate!

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!


Ce parere ai despre aceasta stire?