Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoliv se gândeşte şi la o facilitate de producţie în Iaşi

Publicat:

se gandeste sa deschida si facilitati de productie , dupa ce mai intai a deschis un centru de inginerie. Declaratiile au fost facute de catre , manager national Autoliv cu ocazia prezentarii biroului de la Iasi. "In Iasi avem deja birou, este in perioada de amenajare. Incepem aici cu partea de inginerie dar noi am investigat si suntem deschisi si pentru productie pe viitor. Am venit cu incredere si de (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-a trimis copilul de 6 ani in Germania nu regreta decizia. Tatal minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”

12:36, 29.04.2024 - Cristian, un baiat de șase ani originar din Gorj, a fost trimis in Germania la o familie despre care tatal sau susține ca ii poate oferi un viitor mai bun. Decizia vine in urma dificultaților financiare cu care se confrunta familia in Romania. „Am zis ca, na, are și el alta posibilitate noi nu avem…

'Orientul Mijlociu este la limita' - declaratiile lui Antonio Guterres la sesiunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU

02:50, 15.04.2024 - O reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU este in curs de desfasurare la New York, dupa ce sambata noaptea Iranul a atacat pentru prima data direct Israelul, informeaza Rador Radio Romania.

Vești importante pentru pensionari! Ce s-a anunțat despre recalculare: „Se iau doar anii...”

18:05, 06.04.2024 - Anunț important pentru pensionarii din Romania! Ce precizari s-au facut cu privire la recalculare. Declarațiile facute in cursul zilei de astazi de catre Doina Parcalabu, fosta șefa a Casei Naționale de Pensii.

Mario Iorgulescu spera sa fie liber. Cum ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”

23:26, 28.03.2024 - Mario Iorgulescu cere anularea condamnarii. Trebuia sa execute 13 ani și 8 luni de inchisoare, dar avocatul lui spera sa obțina o decizie in favoarea lui, pe motiv ca Mario Iorgulescu este bolnav.

Salariile romanilor s-au modificat drastic in 2023. Care a fost cea mai consistenta remunerație

16:00, 26.03.2024 - Salariile nete maxime in 2023 au fost in domeniile IT, energie si productie, iar cele mai mici au fost in productie, contabilitate, administrativ&operatiuni si vanzari, conform datelor Undelucram.ro.

​Oficial al Cancelariei premierului: Cele 3-4 rafinarii din Romania vor avea o producție mai mica

10:25, 07.03.2024 - Consumul de combustibili fosili va scadea in perioada urmatoare, pentru ca vorbim de electromobilitate de transformare verde, a declarat Florin Spataru, consilier de Stat in Cancelaria prim-ministrului.

Industria zaharului din Romania pusa pe butuci de importurile ieftine din Ucraina. In marile lanțuri din Romania ajung ilegal transporturi enorme

17:45, 12.02.2024 - Scandal mare in industria zaharului din Romania. Producatorii romani acuza concurența neloiala a producatorilor din Ucraina. In Romania se fac importuri masive ilegale de zahar de peste granița. Asta in timp ce producatorii romani sunt siliți sa vanda sub prețul de producție sau sa ramana cu producție…


Ce parere ai despre aceasta stire?