Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Austria va reduce taxele pentru angajaţi şi le va majora pe cele ale multinaţionalelor

Publicat:

va actiona în sensul reducerii taxelor pentru angajati si a majorarii celor ale companiilor multinationale, afirma cancelarul , citat de agentia de presa Reuters.
"Personalul medical, cel al serviciilor de securitate, angajatii centrelor comerciale si multi altii - oricine munceste mult ar trebui ca în viitor sa aiba mai multi bani în buzunare. Este o chestiune de justitie sociala, dar, în perioade ca aceasta, acest lucru este necesar si pentru a stimula consumul intern", a afirmat .
"La nivel national…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

INS: Transportul aerian de pasageri a crescut cu aproape 5% in primul trimestru din 2024

09:25, 10.06.2024 - Transportul aerian de pasageri a crescut, in primul trimestru al acestui an, cu 4,9% comparativ cu perioada similara din 2023, de la 4.937.100 pasageri la 5.179.700 pasageri, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica. Cele mai mari ponderi in ceea ce priveste transportul de pasageri…

Acuzații in Austria: Adrian Nastase ar fi primit milioane de euro de la 5 austrieci

16:35, 08.06.2024 - Adrian Nastase a ieșit din pușcarie, in Romania, dar acum acuzațiile asupra sa vin din Austria! Un dosar Microsoft este pe rolul instanțelor din Viena, iar numele fostului premier Adrian Nastase figureaza in filele sale.

Austria va debloca fonduri pentru UNRWA dupa acuzații de implicare in atacurile din 7 octombrie

18:30, 18.05.2024 - Austria va elibera fonduri catre organizatia de ajutorare a palestinienilor UNRWA a ONU, care au fost blocate dupa acuzatiile ca personalul agentiei a fost implicat in atacurile din 7 octombrie asupra Israelului, transmite Reuters.

VIDEO Scandal uriaș starnit de Austria in Europa: Italia da in judecata Viena

20:25, 14.05.2024 - Comisia Europeana considera ca „unele masuri in vigoare in Austria limiteaza transportul de marfuri pe autostrazile A12 și A13 și, in consecința, libera circulație a marfurilor" protejata de UE, potrivit avizului motivat emis de UE cu privire la plangerea Italiei impotriva Vienei pentru blocajele unilaterale…

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru coruptie

22:25, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters.

Liderul extremei drepte din Austria este vizat de o ancheta de coruptie: partidul sau este cotat foarte bine inainte de alegeri

21:55, 29.04.2024 - Parchetul de la Viena a anuntat luni declansarea unei anchete pentru coruptie impotriva liderului extremei drepte austriece Herbert Kickl, cu cateva luni inainte de alegerile legislative in care partidul sau este dat in drept favorit in intentiile de vot, informeaza AFP si Reuters, relateaza Agerpres.

Incepe razboiul? Austrian Airlines suspenda zborurile spre Teheran pentru șase zile

09:36, 13.04.2024 - Austrian Airlines, ultima companie aeriana vest-europeana care zboara spre Iran, a anunțat ca suspenda toate zborurile din Viena spre Teheran pana la 18 aprilie, ca raspuns la escaladarea tensiunilor din regiune, potrivit Reuters.

Anumite state din Spațiul Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera

18:50, 08.04.2024 - Anumite state din Spațiul Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera Anumite state din Spațiul Schengen au reintrodus controale temporare la frontiera, Reuters a sumarizat țarile Schengen care au restabilit sau au inasprit controalele la frontiere: Austria are verificari la frontiera cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?