Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au venit rezultatele în cazul primului test făcut studentului din UPG Ploieşti suspect de coronavirus

Publicat:

Rezultatul primului test facut in cazul studentului din cadrul din Ploiesti este negativ. Conform procedurii, autoritatile sanitare vor repeta testarea pentru confirmarea rezultatului negativ.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Cristian Minae, suspect in cazul uciderii sibianului Adrian Kreiner, va fi extradat

13:35, 20.04.2024 - Marian Cristian Minae, unul dintre ucigașii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, urmeaza sa fie extradat. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat ca individul, zis și „Pușcarie” și-a dat consimțamantul pentru a fi adus in țara.

Afaceristul turc, suspect in cazul uciderii Mirelei, tanara tranșata și aruncata langa A1, a fost reținut

09:06, 12.04.2024 - Afaceristul turc, suspect in cazul uciderii Mirelei, tanara tranșata și aruncata langa A1, a fost reținutUn cetatean turc a fost retinut pentru 24 de ore in cazul cadavrului unei femei gasit in urma cu cateva zile la iesirea de pe A1, in localitatea damboviteana Olteni,

Percheziții la un posibil suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost gasit pe un camp de langa A1

10:30, 11.04.2024 - Se fac primele percheziții joi dimineața, in Capitala, la un posibil suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in vecinatatea A1, au precizat pentru G4Media surse din cadrul parchetului care coordoneaza ancheta.

Ultima ora! Percheziții la un suspect in cazul femeii tranșata și aruncata pe autostrada

09:26, 11.04.2024 - Ultima ora! Percheziții la un suspect in cazul femeii tranșata și aruncata pe autostradaAnchetatorii fac in aceasta dimineața percheziții in cazul femeii, al carei corp tranșat a fost gasit langa autostrada A1, Surse apropiate anchetei au spus pentru STIRIPESURSE.

Ancheta la Ploiești dupa inregistrarea cu educatoarea care țipa la un copil. Directoarea spune ca tonul a fost „puțin neadecvat”

11:11, 02.04.2024 - Directoarea gradiniței din Ploiești unde o educatoare a fost inregistrata ridicand tonul și amenințand un copil a declarat luni, 1 aprilie, ca tonul a fost „puțin neadecvat” și ca inregistrarea audio a fost difuzata trunchiat.Directoarea a spus ca, de fapt, doua educatoare au avut o atitudine nepotrivita.…

Fostii procurori – inspectori judiciari Adina Florea si Silviu Ciocoiu, raspuns negativ de la Tribunalul Constanta (MINUTA)

16:55, 12.02.2024 - Cazul a fost declinat la Constanta de catre Tribunalul Arges.Fostii procurori si, totodata, fosti inspectori judiciari constanteni Adina Florea si Silviu Ciocoiu au primit un raspuns negativ astazi, 12 februarie 2024, de la Tribunalul Constanta Cei doi fosti magistrati, acum la pensie, au pierdut in…

Un al patrulea suspect in cazul pistolului furat dintr-o locuinta din Voluntari, prins in Aeroportul „Henri Coanda”

17:35, 08.02.2024 - Cel de-al patrulea suspect in dosarul care vizeaza furtul unui pistol, al munitiei si al unor bijuterii dintr-o locuinta din Voluntari, un tanar de 19 ani, a fost prins joi, la Aeroportul „Henri Coanda”, pe numele sau fiind deja emis un mandat de arestare in lipsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?