Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au fost detectate 5 găuri negre uriaşe în spaţiu

Publicat:

Astronomii din au anuntat ca au detectat cinci gauri negre uriase in spatiu, care fusesera pana acum ascunse in nori de gaz si praf. Imensa energie a razelor X pe care le emit cele cinci gauri negre a fost captata de puternicul telescop spatial NuSTAR al agentiei americane spatiale NA...

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie

07:05, 15.05.2024 - Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol in teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie, potrivit dovezilor prezentate intr-o ședința a Camerei Comunelor a Parlamentului Regatului Unit, scrie Newsweek.

„Mana lui Dumnezeu”, fotografiata in spațiu. Astronomii au surprins un fenomen cosmic greu de observat

07:05, 10.05.2024 - Ceea ce apare intr-o noua imagine realizata prin telescop ca o mana fantomatica ce se intinde prin univers spre o galaxie lipsita de aparare este un fenomen cosmic rar intalnit, dezvaluie astronomii, potrivit CNN.

CERN: cercetatorii vaneaza misterioasele particule-fantoma

11:10, 25.03.2024 - O echipa de fizicieni se straduiește sa dezlege enigma particulelor „fantoma” din jurul nostru, o descoperire ce ar putea revoluționa ințelegerea noastra asupra adevaratei naturi a Universului. Cercetatorii de la Centrul European pentru Cercetari Nucleare (CERN) au aprobat un experiment destinat sa…

VIDEO. Un robot va fi trimis in spațiu ca sa faca curațenie pe orbita Pamantului

07:06, 25.03.2024 - O companie din Marea Britanie a prezentat o varianta moderna a celebrului roboțel din filmul animat Wall-E. Noul model, mai puțin simpatic decat cel de la Hollywood, va curața orbita terestra de deșeurile adunate in ultimele decenii.

„Hai, noroc!”. NASA a descoperit alcool in spațiu. Care e teoria astronomilor

08:15, 18.03.2024 - Astronomii care lucreaza cu ajutorul telescopului spațial James Webb au detectat in jurul a doua stele tinere ingrediente chimice obișnuite gasite in oțet, in ințepaturile de furnici și ...chiar in celebra bautura alcoolica margarita, potrivit NASA, scrie observatornews.ro .

NASA a descoperit alcool in spațiu! Ingrediente demne de o Margarita!

18:55, 17.03.2024 - Astronomii au studiat recent doua stele cu ajutorul telescopului spațial James Webb. In timp cercetarilor, experții au descoperit in jurul corpurilor cerești ingrediente chimice care se gasesc in general in oțet, in ințepaturile de furnici și in celebra bautura alcoolica margarita. Așadar, NASA a descoperit…

„Hai, noroc!”. NASA: S-a gasit alcool in spațiu

10:55, 17.03.2024 - Astronomii care lucreaza cu ajutorul telescopului spatial James Webb au detectat in jurul a doua stele tinere elemente chimice care se gasesc in otet, intepaturi de furnici si chiar in bautura margarita, a anuntat NASA, informeaza CNN.

Alcool in spațiu. Molecule organice complexe cruciale pentru lumi potential locuibile, detectate de telescopul James Webb

08:05, 17.03.2024 - Astronomii care lucreaza cu ajutorul telescopului spatial James Webb au detectat in jurul a doua stele tinere elemente chimice banale care se gasesc in otet, intepaturi de furnici si chiar in margarita, a anuntat NASA, potrivit CNN și News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?