Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenţionare meteo ANM imediată! Polei, burniţă şi gheţuş pentru mai multe județe din țară

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment meteo de ultima ora. Specialiștii au semnalat polei, burnita si ghetus pentru mai multe județe din țara. Iata zonele afecatet de anunțul specialiștilor ANM!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe județe. Iata lista localitaților afectate de ceața

08:51, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Avertisment ANM! Un anticiclon puternic a fost anunțat in Romania. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare

16:11, 16.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 16 februarie 2024, o avertizare de anticiclon puternic in țara noastra. Sunt anunțate ger, burnita si ploi in perioada urmatoare. Iata zonele afectate!

Prognoza meteo actualizata pentru Romania in weekend. ANM a prelungit alerta pentru aproape 25 de județe

18:25, 10.02.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis prognoza meteo actualizata pentru Romania in weekend. ANM a prelungit alerta pentru aproape 25 de județe. Ce zone sunt vizate și ce fenomene au fost anunțate. Un nou mesaj de la meteorologi Sfarșitul de saptamana a debutat cu doua atenționari…


Ce parere ai despre aceasta stire?