Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo imediată. Cod Galben în mai multe județe. Iată lista localităților afectate de ceață

Publicat:
Alertă meteo imediată. Cod Galben în mai multe județe. Iată lista localităților afectate de ceață

Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…

Avertisment ANM de ultima ora! Cod Galben de ceața in mai multe localitați din Romania

09:15, 31.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de ceața in mai multe localitați din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul meteorologilor!

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora, pentru mai multe zone din Romania! Cod galben de ceața, 8 județe afectate

07:40, 20.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineața, 20 martie 2024, o avertizare meteo – cod galben de ceața. Alerta este valabila pana la ora 09:00, in 8 județe din Romania. Ce informații se știu pana la acest moment. ANM anunța cod galben de ceața in 8 județe In zona : Județul…

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.


Ce parere ai despre aceasta stire?