Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacatorul de la metroul din Manhattan, condamnat la închisoare pe viaţă

Publicat:

arbatul care a incercat sa se arunce in aer in decembrie 2017 la metroul din , inspirat de organizatia , a fost condamnat joi la inchisoare pe viata plus inca 30 de ani de un judecator federal din Manhattan, relateaza AFP si Reuters, noteaza Agerpres. Pedeapsa vizeaza sa "trimita un mesaj" celor care ar putea fi tentati sa comita gesturi similare celui al lui , a mentionat judecatorul .
Avocata apararii, , ceruse pedeapsa minima prevazuta de lege, 35 de ani de inchisoare.

, in varsta de 31 de ani si originar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costin Craioveanu a fost condamnat la inchisoare! Ce pedeapsa a primit fostul soț al Mihaelei Cernea

22:50, 10.05.2024 - Costin Craioveanu a fost condamnat a la inchisoare! Ce pedeapsa a primit barbatul. Fostul soț al Mihaelei Cernea de la Class a fost trimis in judecata pentru: "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

Un om de știința rus care a lucrat la tehnologii hipersonice a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tradare

17:25, 18.04.2024 - Aleksandr Kuranov, un om de stiinta rus care a lucrat la tehnologii hipersonice, a fost condamnat joi la sapte ani de inchisoare pentru tradare, dupa ce a fost acuzat ca a transmis secrete de stat unor cetateni straini, relateaza Reuters.

Moment crucial in procesul lui Trump: Selecția juraților incepe in New York, sub presiunea opiniei puternice

03:05, 15.04.2024 - Atunci cand viitorii jurati din New York se vor aduna luni pentru procesul penal al lui Donald Trump in asa-numitul dosar "bani contra tacere", s-ar putea sa fie greu de gasit cineva care sa nu aiba o opinie despre omul de afaceri impetuos devenit politician, care a inceput sa-si construiasca imperiul…

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Fostul șef al Federației de fotbal din China, condamnat la inchisoare pe viața

10:55, 26.03.2024 - Fostul șef al federației naționale de fotbal din China, Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru acceptarea de mita, a anunțat marți presa de stat, citata de Reuters, in urma uneia dintre cele mai mari anchete anticorupție din ultimii a

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

Fostul presedinte din Honduras a fost condamnat in SUA pentru trafic international de droguri. Risca inchisoare pe viața

07:25, 09.03.2024 - Fostul presedinte din Honduras, Juan Orlando Hernandez, a fost gasit vineri vinovat de trafic international de droguri de catre un juriu federal din New York si risca acum inchisoare pe viata, in urma unui proces istoric in justitia americana, relateaza AFP, citata de News.ro.

Un mort și 5 raniți dupa ce un individ a deschis focul la metroul din New York

08:15, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?