Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacantul Simone Tiribocchi este aproape de un transfer la Vaslui

Publicat:

, ultima oara la Atalanta, este anuntat de presa din Italia drept viitorul transfer al celor de la FC Vaslui.

Sursa: Epa

Tuttomercatoweb a dezvaluit ca Tiribocchi (33 de ani) va purta o discutie finala cu sefii lui FC Vaslui, iar apoi va semna o intelegere pe doi ani cu gruparea lui .

Pe langa Tiribocchi, vasluienii i-au rezolvat si pe portarul brazilian   si pe rapidistul . De asemenea, este asteptat sa ofere un raspuns pana maine.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Un arbitru dambovițean va oficia la meciul dintre Atalanta – Bayer Leverkusen, din finala Europa League

09:16, 16.05.2024 - Un arbitru nascut in Dambovița a fost desemnat de UEFA sa oficieze in finala Europa League. Este vorba de arbitrul asistent Vasile Marinescu, care are sute de meciuri arbitrate la nivelul primei ligi din Romania. Finala Europa League, ediția 2023-2024, dintre Atalanta (Italia) – Bayer Leverkusen (Germania)…

Serie A: Atalanta vs Roma - Derby pentru Champions League

09:20, 12.05.2024 - Atalanta - Roma, meci contand pentru etapa a 36-a din campionatul Italiei, este programat, duminica, 12 mai, de la ora 21:45, pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia, si va fi transmis in direct pe site-ul digisport.ro si de Prima Sport PPV1.

Europa League: Atalanta vs Marseille - Echilibru la Bergamo

10:05, 09.05.2024 - Atalanta - Marseille, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Liga Europa, este programat, joi, 9 mai, de la ora 22:00, pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia din Bergamo, si va fi transmis in direct de Pro Arena si de platforma online VOYO.

Șir fantastic de coincidențe cu 2021. Scapa Dinamo, Real este eliminata și Italia iși pastreaza titlul?

14:46, 08.05.2024 - Italienii au facut o paralela cu ceea s-a intamplat in fotbalul european cu trei ani in urma și au gasit similitudini incredibile. Pornind de la titlul adjudecat de Inter și de la eliminarea lui PSG in semifinalele Ligii, și continuand cu finala Cupei, Juventus - Atalanta, și victoria Atalantei pe Anfield…

E oficial. Italia va avea cinci echipe in Liga Campionilor, iar Germania e foarte aproape de același obiectiv!

12:40, 19.04.2024 - Serie A va trimite 5 reprezentante in grupa Ligii Campionilor in noul format cu 36 de participante, grație performanțelor reușite de AS Roma, Atalanta și Fiorentina, toate ajunse in semifinalele din Europa și Conference League și celui mai bun coeficient UEFA (19,428) ️ Și Bundesliga va avea 5 formații…

Europa League: Atalanta vs Liverpool - „Cormoranilor” le-a mai ramas doar orgoliul

09:50, 18.04.2024 - Atalanta - Liverpool, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia, si va fi transmis in direct de platforma de streaming VOYO.

Reacția celor de la Napoli dupa ce Acerbi a fost absolvit in scandalul rasist. Ce se intampla cu Juan Jesus

16:51, 27.03.2024 - Juan Jesus (32 de ani) se gandește sa-l dea in judecata pe Francesco Acerbi, ce l-a insultat rasist la meciul Inter - Napoli 1-1, dar nu a primit nicio sancțiune. In plus, stoperul brazilian va primi banderola de capitan, iar campionii Italiei vor intra pe teren la urmatoarea partida din Serie A, cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?